Menu
Din kurv

Postkasse stickers - familie 4

Postkasse stickers - familie 4

Gør din postkasse til en del af familien

Vil du gøre din postkasse mere personlig og unik? Så er vores postkasse stickers lige noget for dig. Skab din egen familie og gør din postkasse til en del af familien. Med vores klistermærker kan du tilføje en sjov og kreativ dimension til din postkasse og samtidig vise din personlige stil.

Tilpas din postkasse efter din families stil

Med vores postkasse stickers kan du tilpasse din postkasse efter din families stil og smag. Vil du have en sticker af dig selv, din partner, dine børn eller endda dit kæledyr? Det er helt op til dig. Du kan sammensætte din egen unikke kombination af familiemedlemmer og skabe din helt egen postkasse-stil.

Vejrfast og holdbart materiale

Vores postkasse klistermærker er lavet af selvklæbende vejrfast folie, der kan holde i årevis. Du behøver ikke bekymre dig om, at stickeren falmer eller skaller af over tid. De er fremstillet i holdbart materiale, der sikrer, at din postkasse ser godt ud i mange år fremover.

Prisen er 20kr pr familiemedlem

Sådan bestiller du:

  • Vælg farve på din postkasse sticker (der er ingen baggrund, så farven du vælger er den farve selve figuerne og teksten får)
  • Skriv navne på din familie. Er der flere medlemmer af din husstand skriver du således Far:Hans, Mor: Lise osv. 
  • Skriv efternavn, efterlades dette felt blank vil din postkasse sticker ikke blive leveret med efternavn. Jeres efternavn sættes under jeres figurer, som på produkt billedet.
  • Vælg den eller de medlemmer af husstanden ved at vælge dem i menuen VÆLG FAMILIE

Størrelser:
Vi laver dine klistermærker på et ark der har følgende mål B: 25 cm. H: 20 cm. Vi laver dine klistermærker uden baggrund, og de overføres via det transfer ark de sidder på.

Vi samler din postkasse sticker til en samlet familie sticker, og før vi sender den afsted til dig sender vi et designlayout som du skal godkende. Når dette er godkendt, laver vi din sticker.

HUSK: Vi ændre ikke stavefejl, store/små bogstaver. Så tjek at den tekst du skriver er rigtig og som du vil have den med store/små bogstaver.

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Postkasse stickers - familie 4
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 95
Visninger: 3150

Pris baseret på valg

Ex moms: 0.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger