Menu
Din kurv

Om Strygestof.dk

Vi har fokus på design, nyeste trends, og et bredt udvalg af produkter. 

Men først og fremmest har vi fokus på at kunne hjælpe dig med at få de produkter til en konkurrencedygtig pris. 

Strygestof.dk er et dansk firma hvis mål er at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder vores kunders specifikke behov og ønsker. Vi ved, at tilfredse kunder er afgørende for vores succes, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse med de produkter, de modtager.

Vi tror på, at vores fokus på kvalitet og kundetilfredshed adskiller os fra andre virksomheder i vores branche, og vi stræber hele tiden efter at forbedre vores produkter for at opretholde vores position som førende i Danmark.

Vores hovedfokus er at levere produkter af høj kvalitet, og vi tror på, at vores fokus på kundetilfredshed adskiller os fra andre virksomheder i branchen. Derudover stræber vi efter at levere produkter hurtigt og at yde god kundeservice, når det er nødvendigt.

Hos Strygestof.dk kan vi hjælpe dig med at fremhæve din firmaprofil med flotte stickers til din bil, dør, vinduer etc. Både i form af tekst men også logoer. Vi går rigtig langt for at opfylde dine ønsker og behov og hører gerne fra dig hvis du er interesseret i at høre hvad vi kan gøre for dig.

Vi utrolig stolte af at have så mange gode, glade og tilbagevendende kunder, der både har prøvet vores strygemærker og stickers, og vi håber at vi også må give dig samme gode shopping oplevelse.