Menu
Din kurv

Bling


I denne spændende kategori finder du nogle rigtig spændende strygemærker. Strygemærkerne består af små prikker, som tilsammen danner et fint motiv eller tekst. Du kan opnå en rigtig flot rhinsten effekt, hvis du får motivet lavet i en af de fantastisk flotte holografiske folier, så undgår du også at de små rhinsten falder af, så du kan derfor også bruge strygemærkerne til helt små børn.

Et super sødt strygemotiv der forestiller en smuk ballarina. Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne ballerina.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fa..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Et super sødt strygemotiv der forestiller et sødt bamsepar der holder et hjerte. Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne bjørn.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede&nb..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne bjørn.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19,6*20cm Produkt infor..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du vil med mickey, så skulle du prøve ham i en af de nye top fede farveskiftende folier. Effekten er virkelig fed.Motivet måler ca. 20*19,5cm  Produkt information:- Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Vask op til 40 grader. - Monteres med varmepresse eller stryg..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne brølende tiger.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19,6*20cm Prod..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne enhjørning.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19*24,5 Produkt in..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne bjørn.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 23,5*19,5cm&n..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert synes om denne flamingo.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19,5*23..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Dette smukke hestehoved er noget for sig. Det består af mange små prikker der tilsammen bliver det fineste motiv.Motivet måler ca.19,6*24cm Produkt information:- Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Vask op til 40 grader. - Monteres med varmepresse eller s..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne enhjørning.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 22,5*19,..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne kysmund.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19,6*20cm&n..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne prægtige løve.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19,6*..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Viser 1 til 12 af 27 (3 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.