Menu
Din kurv

Postkasse stickers - dødningehoveder familie 2

Postkasse stickers - dødningehoveder familie 2

Skab en unik postkasse med disse sjove dødningehoveder stickers

Er du træt af at din postkasse er kedelig og ensformig? Vil du gerne tilføje lidt sjov og personlighed til dit hjem? Så er vores dødningehoveder stickers det perfekte valg for dig. Skab din egen unikke kombination af dødningehoveder og gør din postkasse spændende og iøjnefaldende.

Tilpas din sticker til din familie og venner

Du kan selv sammensætte din helt egen familie med vores dødningehoveder stickers. Vil du have en dødningehoved-sticker af dig selv, din partner, dine børn eller din bedste ven? Så er det ingen sag. Du kan endda tilføje dine kæledyr eller andre familiemedlemmer til din dødningehoveder sticker-sammensætning.

Hold stilen med vejrfast og holdbart materiale

Vores postkasse klistermærker er lavet af selvklæbende vejrfast folie, der kan holde i årevis. Du behøver ikke bekymre dig om, at stickeren falmer eller skaller af over tid. De er fremstillet i holdbart materiale, der sikrer, at din postkasse ser godt ud i mange år fremover.

Prisen er 20kr pr familiemedlem

Sådan bestiller du:

  • Vælg farve på din postkasse sticker (der er ingen baggrund, så farven du vælger er den farve selve figuerne og teksten får)
  • Skriv navne på din familie. Er der flere medlemmer af din husstand skriver du således Far:Hans, Mor: Lise osv. 
  • Skriv efternavn, efterlades dette felt blank vil din postkasse sticker ikke blive leveret med efternavn. Jeres efternavn sættes under jeres figurer, som på produkt billedet.
  • Vælg den eller de medlemmer af husstanden ved at vælge dem i menuen VÆLG FAMILIE. 
    Vælger du LEDIG PLADS får du en tom plads med teksten "ledig plads" og en pil ved siden af den ene forældre præcist som på billedet øverst.

Størrelser:
Vi laver dine klistermærker på et ark der har følgende mål B: 25 cm. H: 20 cm. Vi laver dine klistermærker uden baggrund, og de overføres via det transfer ark de sidder på.

Vi samler din postkasse sticker til en samlet familie sticker, og før vi sender den afsted til dig sender vi et designlayout som du skal godkende. Når dette er godkendt, laver vi din sticker.


HUSK: Vi ændre ikke stavefejl, store/små bogstaver. Så tjek at den tekst du skriver er rigtig og som du vil have den med store/små bogstaver.

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Postkasse stickers - dødningehoveder familie 2
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 670
Visninger: 22317

Pris baseret på valg

Ex moms: 0.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger