Menu
Din kurv

Strygemærker til dåb

Fandt du ikke det du søgte ? Det betyder ikke at vi ikke kan lave det til dig, send og meget gerne en mail på [email protected] med et billede af det du skal have lavet og evt en kort beskrivelse, så kigger vi meget gerne på dit ønske. ..
Gratis fragtNår du handler for min. 500 kr får du automatisk gratis fragt. Vi sender naturligvis din ordre som forsikret forsendelse til nærmeste pakkeshop.Metervarer og beklædning er undtaget.     ..
NYHED! Farverige fotoprint til dit tøj Siser EasyColor DTV er en stor nyhed inden for strygevinyl som tager fotoprint til nye højder. Med Siser EasyColor DTVer det muligt at få et fotografi, logo eller andet farverigt motiv på dit tekstil. Hvor tidliger..
80.00kr.
Ex moms:64.00kr.
Gør dåbsdagen endnu mere mindeværdigSøger du efter den perfekte måde at gøre din babys dåbsdag endnu mere mindeværdig på? Vores strygemærke er den ideelle måde at gøre dette på! Ved at placere vores smukke og farve..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Stofflag med valgfri tekstOplagt til dåb, konfirmation eller bryllup. Laves med ønsket tekst som f.eks. navn og dato. Flaget er i bomuld og måler 22x15 cm - træpinden med top er 45 cm.Stofflag med valgfri tekst er et fantastisk og personligt element, der kan tilf&osl..
45.00kr.
Ex moms:36.00kr.
Skab en sød og personlig velkomst til jeres lille nyVores søde strygemærke er den perfekte måde at byde jeres lille ny velkommen på en sød og personlig måde. Med mulighed for at vælge farve og motiv, kan I skabe et helt unikt udtryk, som passer ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Personlig velkomst til jeres lille nyMed vores søde strygemærke kan I skabe en personlig og unik velkomst til jeres lille ny. Vores strygemærke er lavet i ØKOTEX strygefolie af høj kvalitet, som sikrer, at det holder i mange vaske og stadig ser flot ud. I kan v&a..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Spørg på en speciel og personlig mådeAt spørge en person om at være gudmor eller gudfar er en stor beslutning, og det er vigtigt at gøre det på en måde, der er speciel og personlig. Med vores søde strygemærke kan du skabe en unik m&..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Skab et unikt minde med vores søde strygemærkeNår du skal spørge en person om at være gudmor eller gudfar, er det vigtigt at gøre det på en særlig og personlig måde. Vores søde strygemærke er designet til netop dette form&arin..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Design dit eget strygemærkeFinder du ikke det i shoppen du søger, kan du nemt designe dit eget strygemærke med vores design selv produkt.Find design selv lige her Intet opstarts gebyr Ingen krav om mindste bestilling Gr..
Viser 1 til 10 af 10 (1 side(r))