Menu
Din kurv

Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser til strækstof

Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser til strækstof
Populær

Hold styr på størrelserne med vores størrelsesmærker til strækstof

Leder du efter størrelsesmærker, der er designet specielt til strækstof? Så er vores størrelsesmærker med søde motiver lige noget for dig! Vores størrelsesmærker er lavet af kvalitetsstrygestof, der er specielt designet til strækstof, og de er tilgængelige i en række forskellige størrelser, farver og motiver. Med vores størrelsesmærker kan du tilføje en funktionel og personlig touch til dit hjemmesyede stræktøj.

Strygestof, der er specielt designet til strækstof

At finde de rigtige størrelsesmærker til strækstof kan være en udfordring, men vores størrelsesmærker er lavet af kvalitetsstrygestof, der er specielt designet til strækstof. Dette betyder, at vores størrelsesmærker vil forblive siddende på stræktøjet uden at falde af eller miste deres størrelse. Med vores størrelsesmærker kan du være sikker på, at størrelserne forbliver tydelige og synlige.

Tilføj et personligt touch med vores søde motiver

Vores størrelsesmærker er ikke kun funktionelle, de er også sjove og personlige. Med et udvalg af søde motiver at vælge imellem, kan du skabe et unikt og personligt look til dit hjemmesyede stræktøj. Fra blomster og dyr til stjerner og hjerter, er der noget for enhver smag. Med vores størrelsesmærker kan du tilføje en personlig touch til dit design og skabe det perfekte udseende til dit stræktøj.

Tilpas størrelser, farver og motiver efter dine ønsker

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at have fuld kontrol over dit design, og derfor tilbyder vi vores størrelsesmærker i forskellige størrelser, farver og motiver. Vælg mellem et udvalg af farver og motiver, der passer til dit hjemmesyede stræktøj, og skab det perfekte look. Du kan også vælge størrelser, der passer til dit tøj, så du kan være sikker på, at størrelsesmærkerne passer perfekt til dit design.

Antal af mærker pr. ark afhænger af motivet, det nummer der står ved hver figur i menuen til højre, er det antal størrelsesmærker der er plads til på et ark.

Sådan bestiller du :

  1. Vælg den farve dine størrelsesmærker skal have. 
  2. Vælg hvilken skrifttype tallet skal have, du kan se hvordan de forskellige skrifttyper ser ud, ved at bladre mellem dem og se teksten i tekstfeltet skifter til den valgte skrifttype. 
  3. Vælg op til 5 forskellige størrelser du ønsker dine størrelsesmærker skal have. Vælger du kun en størrelse så får du et ark med samme størrelse.
  4. Vælg hvilket motiv dit størrelsesmærke skal have. Vi har mange forskellige motiver og holder du musen hen over et motiv står der navnet på motivet samt antallet af mærker du får pr ark. 
  5. Til slut skal du vælge om du selv vil fjerne overskydende folie fra dine strygemærker, eller om du ønsker vi skal gøre det så du modtager strygemærker der er klar til brug. 

 

Bemærk: Vælger du pil selv, skal du være opmærksom på at det kan være svært at pille stræk folie, da du kan opleve at overskydende folie og selve strygemærket visse steder hænger sammen. Dette er ikke en fejl i produktionen,  men skyldes at folien er meget elastisk og derved vil den strække sig under produktionen og derved har kniven ikke mulighed for at skære hele vejen rundt om strygemærket.

Specifikationer
Kan monteres på:
100% bomuld
100% polyester, elastan
Poly/bomuld blandinger
Montering:
Tid: 20 sec.
Temperatur: 160°C
Medium tryk (3/4 bar)

Fjern transfer ark varmt

Teknisk data:
Polyurethan
Tåler gentagne vask
Tykkelse: 90 µm
  
Vaske instruktioner:

Vent 24 timer før første vask
Tåler ikke rens
Max 40°C
Kan tørres i tumbler ved normal varme
Brug ikke blegemiddel eller andre kemikalier

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser til strækstof
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 495
Visninger: 12442
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger