Menu
Din kurv

Strygemærker i flere farver

Velkommen til vores farverige verden af strygemærker!

I denne kategori finder du et væld af farverige strygemærker, som vil bringe farve og liv til dine tøjstykker og accessories. Ens for alle vores strygemærker er, at de er unikt designet og lavet i ØKOTEX folie af høj kvalitet.

Med vores farverige strygemærker kan du hurtigt og nemt opgradere dine tøjstykker og accessories til et mere personligt og unikt look. Med et stort udvalg af farver og designs, er der noget for enhver smag og stil. Vores strygemærker er ikke ensfarvede, så de vil give et friskt pust til selv de mest neutrale tøjstykker.

Vores strygemærker er nemme at påføre og kan bruges på en række forskellige materialer, såsom bomuld, polyester, denim og meget mere. De er også holdbare og kan tåle gentagne vaske og slid.

Med vores farverige strygemærker, kan du udtrykke din personlige stil og tilføje et touch af individualitet til dine tøjstykker og accessories. Så uanset om du ønsker at opgradere din garderobe eller give nyt liv til gamle favoritter, så er vores strygemærker den perfekte løsning.

Så gå ikke glip af muligheden for at give dine tøjstykker og accessories nyt liv og personlighed. Gennemse vores store udvalg af farverige strygemærker i dag og find dine favoritter!

Vi sender dagligt ordre afstedFri fragt 
over 500,- i DK
(metermål undtaget)

Hurtig levering
Vi kan levere på 1-2 hverdage

 

Få en magisk enhjørning med ægte regnbue glimmer hår!Er du klar til at føje noget magi og glitter til dit liv? Så er vores enhjørning strygemærke lige noget for dig! Enhver prinsesse, ung som gammel, vil elske dette fantastiske motiv med æ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Imponer din lille prinsesse med en unik enhjørning i flotte farver!Er du på udkig efter noget helt specielt til din lille prinsesse? Så er vores super søde og unikke enhjørning strygemærke lige noget for dig! Med denne fantastiske enhjørning vil du u..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Fantastiske designmulighederVores galleri tilbyder et væld af spændende designmuligheder, så du kan personliggøre din tøjstil. Vi har et stort udvalg af strygemærker i forskellige stilarter, farver og størrelser. Du kan være sikker på at f..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Skræddersyet til de der ikke tager sig selv for seriøst - Fluff You You Fluffin Fluff!Er du træt af at være alt for seriøs hele tiden? Så har vi det perfekte strygemærke til dig! Vores flotte strygemærke med teksten "Fluff You You Fluffin Fl..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Gratis fragtNår du handler for min. 500 kr får du automatisk gratis fragt. Vi sender naturligvis din ordre som forsikret forsendelse til nærmeste pakkeshop.Metervarer er undtaget...
Grinchen kan bare ikke li' julen, men med vores strygemærke er du sikker på at elske den!Julen er en tid, hvor vi samles med familien, pynter op og hygger os med hinanden. Det er en tid fyldt med glæde og kærlighed. Og selvom Grinchen ikke kan li' julen, så ..
80.00kr.
Ex moms:64.00kr.
Strygemærke til at fejre babys første julBabys første jul er en særlig tid, som fortjener at blive fejret på en helt særlig måde. Og hvad er bedre end at skabe et minde, som I kan forevige for altid? Vores Strygemærke til at fejre babys fø..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Giv dit gamer tøj en personlig stilGør dit gamer tøj endnu federe med vores MINECRAFT strygemærke! Med dette mærke kan du skræddersy dit tøj præcis som du vil have det, og skabe din helt egen personlige stil. Lad os præsentere vores fanta..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Strygemærke til Minde om Babys Første JulBabys første jul er en helt særlig begivenhed, og I vil helt sikkert gerne mindes det for altid. Vores Strygemærke til Minde om Babys Første Jul er lige, hvad I har brug for!Nemt at stryge på babys tø..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Sødt Rudolf Strygemærke til JuletøjetHvem kan modstå Rudolfs store røde tud? Det er svært ikke at forelske sig i ham, især når man ved, at julen er lige om hjørnet. Med vores Søde Rudolf Strygemærke til Juletøjet kan du tilføje lidt julehygge til dit tøj.Vælg farve på geviretVores Søde R..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Sødt Rudolfine Strygemærke til JuletøjetLigesom Rudolf, så er Rudolfine rigtig skøn med sin store røde tud. Man kan ikke andet end at elske hende, især når man ved, at julen er ganske nær. Med vores Søde Rudolfine Strygemærke..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Vis verden, at du har selvtillid med vores Self Confidence strygemærke!Er du træt af at bekymre dig om, hvad andre tænker? Så har vi den perfekte løsning til dig! Vores Self Confidence strygemærke vil minde dig om, at selvtillid er den bedste filter. Med tre ..
65.00kr.
Ex moms:52.00kr.
Giv din lille zebra-elsker et sødt og sjovt strygemærke!Er du på udkig efter noget sødt og sjovt til de mindste i familien? Så er vores zebra strygemærke lige noget for dig! Med en sød og charmerende zebra vil du helt sikkert bringe et smil frem p&ari..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Viser 1 til 13 af 13 (1 side(r))