Menu
Din kurv

Strygestof ark

Fantastisk alsidighedSiser EcoStretch flex film er en revolution inden for tekstil efterbehandling. Med en ultra-tynd tykkelse på bare 90 µ, får du en utroligt blød og nærmest vægtløst print på tøjet. Denne folie er ideel til dem, der &osl..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Fortryllende metallisk magiSiser Metal Heat Transfer Vinyl tilfører din garderobe et strejf af magi med sin glatte finish, bløde følelse og børstet skinnende metaludseende! Dette særegne produkt er ideelt til at skabe betagende og personlige designs, der bringer dit tøj til live med en fortrylle..
30.00kr.
Ex moms:24.00kr.
Tilføj et strejf af elegance med Siser Moda Glitter 2 ModaSiser Moda Glitter 2 Moda er en utrolig alsidig varmeoverførselsvinyl, der tilføjer en utrolig flot effekt til dit projekt. Denne glittervinyl har en skinnende finish og er perfekt til at skabe smukke designs til t-sh..
30.00kr.
Ex moms:24.00kr.
 Det ultimative materiale til at opgradere dit tøjSiser Sparkel Strygestof er en af de mest populære materialer til at tilføje glimmer og glans til dit tøj. Det er nemt at påføre og kan bruges på en række forskellige materialer. Siser ..
30.00kr.
Ex moms:24.00kr.
Få imponerende designs med Siser StripFlock ProSiser StripFlock Pro er det perfekte valg til alle dine tekstilapplikations behov. Dette er en tyk folie med en blødhed og dimension som du kender det fra velour, som er i stand til at tage dit projekt til nye højder. Denne folie..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Siser P.S. Film EasyWeed - 1 ark a 25x20cm
Populær
Gør tøjet personligt med Siser P.S. Film EasyWeedEt stort udvalg af farverSiser P.S. Film EasyWeed er tilgængelig i et bredt udvalg af flotte farver, så du kan vælge præcis den farve, der passer til dit projekt. Fra lyse pastelfarver til iøjenfald..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Skab unikke designs med holografisk flex film Få en unik og iøjnefaldende finish på dine projekter med Siser Holographic Flex Film! Med et bredt udvalg af farver og mønstre, der skifter farve og reflekterer lys på en utrolig iøjenfaldende måde, e..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Lyser i mørket!Mød Siser P.S. Lumen, en selvlysende PL-film designet til varmeoverførselsapplikationer. Dette unikke produkt gløder grønt i mørket og er hvidt om dagen, tilbyder en spændende visuel oplevelse, som vil vække opmæ..
30.00kr.
Ex moms:24.00kr.
Reflekterende strygestof til tøjOpgrader dit tøj med dette reflekterende strygestof til tekstil. Med dette vinyl kan du nemt gøre dit tøj mere synligt og sikrere i mørke omgivelser. Det er ideelt til overtøj og hverdagsbeklædning.Synlighed i m&..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Siser P.S. Metallic er en højglans PVC-fri vinyl i guld og sølvfarver. P.S. Metallic er 200 μ tykt og let at skære med enhver god vinyl skæremaskine. Filmen kan overføres til bomuld, polyester og deres blandinger og har en klæbrig polyesterbærer. Filme..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Siser P.S. Stretch til strækstoffer - 1 ark a 25*20cm
Populær
OBS denne folie udgår, men erstattes af Siser EcoStretch. Sælges så længe lager haves. Vinyl til stækstof Siser P.S. Stretch er en PVC-fri varmeoverføringsfilm til t-shirts og andre beklædningsgenstande fremstillet af bomuld, polyest..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Lad kreativiten blomstreVores lager bugner af rester, afklip og udgåede folier, så derfor får du nu mulighed for at købe en pakke med 10 forskellige folier/farver. Stykkerne varierer i størrelse, men vi sørger for at blande størrelserne i alle pakker..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Lav dit eget design på t-shirten, puden, tasken, etc! Udskriv et motiv på transferpapir og stryg det derefter på tøjet. A4 (210 x 297 mm). Til blækprintere.  Udskriv motivetKontroller først, at udskriften er på..
15.00kr.
Ex moms:12.00kr.
Viser 1 til 13 af 13 (1 side(r))