Menu
Din kurv

Postkasse stickers - kaktus

Postkasse stickers - kaktus

Tilføj lidt ørkenstemning til din postkasse

Vil du tilføje lidt kaktusstemning til din postkasse? Så er vores kaktus stickers lige noget for dig. Skab din egen unikke kombination af farverige kaktusser og giv din postkasse et eksotisk touch. Vores kaktus stickers er den perfekte måde at bringe lidt ørkenstemning til dit hjem.

Tilpas din sticker efter din egen smag

Du kan selv sammensætte din helt egen kaktus kombination med vores postkasse stickers. Vil du have en kaktus-sticker af en bestemt farve eller størrelse? Det er helt op til dig. Du kan endda tilføje dine yndlingsblomster eller andre motiver til din kaktus-sammensætning.

Vejrfast og holdbart materiale

Vores postkasse klistermærker er lavet af selvklæbende vejrfast folie, der kan holde i årevis. Du behøver ikke bekymre dig om, at stickeren falmer eller skaller af over tid. De er fremstillet i holdbart materiale, der sikrer, at din postkasse ser godt ud i mange år fremover.

Prisen er 20kr pr familiemedlem

Sådan bestiller du:

  • Vælg farve på din postkasse sticker (der er ingen baggrund, så farven du vælger er den farve selve figuerne og teksten får)
  • Skriv navne på din familie. Er der flere medlemmer af din husstand skriver du således Far:Hans, Mor: Lise osv. 
  • Skriv efternavn, efterlades dette felt blank vil din postkasse sticker ikke blive leveret med efternavn. Jeres efternavn sættes under jeres figurer, som på produkt billedet.
  • Vælg den eller de medlemmer af husstanden ved at vælge dem i menuen VÆLG FAMILIE

Størrelser:
Vi laver dine klistermærker på et ark der har følgende mål B: 25 cm. H: 20 cm. Vi laver dine klistermærker uden baggrund, og de overføres via det transfer ark de sidder på.

Vi samler din postkasse sticker til en samlet familie sticker, og før vi sender den afsted til dig sender vi et designlayout som du skal godkende. Når dette er godkendt, laver vi din sticker.


HUSK: Vi ændre ikke stavefejl, store/små bogstaver. Så tjek at den tekst du skriver er rigtig og som du vil have den med store/små bogstaver.

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Postkasse stickers - kaktus
  • : Kan afsendes om 1-2 dage
Salgsmængde: 404
Visninger: 13458

Pris baseret på valg

Ex moms: 0.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger