Menu
Din kurv

Barnedåb

Tillykke med den lille ny!

Hos os finder du et fantastisk udvalg af strygemærker og klistermærker, der er perfekte til barnedåben.Vores designs er unikke, og vi garanterer, at du ikke vil finde noget lignende andre steder.

Vi går meget op i at have et bredt udvalg, så du kan finde det helt perfekte design til din lille guldklump. Og selvom vi allerede har et stort udvalg, udvider vi løbende vores sortiment, så du altid kan finde noget nyt og spændende hos os.

Men hvad nu hvis du har en helt specifik ide til et strygemærke eller klistermærke, som du ikke kan finde i vores udvalg? Fortvivl ej! Vi er altid åbne for nye ideer, så kontakt os endelig, og lad os sammen skabe det perfekte strygemærke eller klistermærke til din lille én.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have de helt rigtige detaljer til din lille guldklumps barnedåb, og vores strygemærker og klistermærker er den perfekte måde at tilføje lidt ekstra kreativitet og personlighed til dagen. Så hvorfor ikke tilføje et strejf af sjov og unik stil til dåbskjolen eller barnets tøj?

Så tag et kig på vores udvalg, eller kontakt os med din helt egen ide. Vi garanterer, at du vil elske vores designs, og at vores strygemærker og klistermærker vil tilføje en helt speciel touch til din lille guldklumps store dag. Bestil i dag, og lad os sammen skabe noget helt unikt og fantastisk!

Vi sender dagligt ordre afstedFri fragt 
over 500,- i DK
(metermål undtaget)

Hurtig levering
Vi kan levere på 1-2 hverdage

 

Skab festlighed og sjov med dansegulvsreglerEr du på udkig efter et unikt indslag til din festlige aften? Så er dansegulvsregler det perfekte valg! Denne sjove og underholdende sticker vil sætte gang i dansegulvet og skabe en festlig atmosfære, hvor alle kan være me..
132.00kr. 165.00kr.
Ex moms:105.60kr.
NYHED! Farverige fotoprint til dit tøj Siser EasyColor DTV er en stor nyhed inden for strygevinyl som tager fotoprint til nye højder. Med Siser EasyColor DTVer det muligt at få et fotografi, logo eller andet farverigt motiv på dit tekstil. Hvor tidliger..
64.00kr. 80.00kr.
Ex moms:51.20kr.
Gratis fragtNår du handler for min. 500 kr får du automatisk gratis fragt. Vi sender naturligvis din ordre som forsikret forsendelse til nærmeste pakkeshop.Metervarer er undtaget...
Gør dåbsdagen endnu mere mindeværdigSøger du efter den perfekte måde at gøre din babys dåbsdag endnu mere mindeværdig på? Vores strygemærke er den ideelle måde at gøre dette på! Ved at placere vores smukke og farve..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Gør din barnedåb endnu mere personligVores flotte runde skilt er den perfekte måde at gøre din barnedåb endnu mere personlig på. Ved at tilpasse navn, dato og farve, vil I skabe et smukt og unikt skilt, der passer perfekt til jeres egen stil og smag. Og det ..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Unikt skilt til jeres barnedåbLeder I efter en unik og personlig måde at byde jeres gæster velkommen til jeres lille vidunders dåb? Vores flotte skilt til jeres barnedåb vil gøre netop det! Med denne vinyl sticker i en valgfri farve kan I tilpasse jeres egen ..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Flot skilt til jeres barnedåb - Personliggjort og unikt velkomstskiltLeder I efter en unik måde at byde jeres gæster velkommen til jeres barnedåb? Så er vores flotte personliggjorte skilt lige noget for jer! Med vores vinyl sticker, kan I designe jeres eget velkomst..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Stofflag med valgfri tekstOplagt til dåb, konfirmation eller bryllup. Laves med ønsket tekst som f.eks. navn og dato. Flaget er i bomuld og måler 22x15 cm - træpinden med top er 45 cm.Stofflag med valgfri tekst er et fantastisk og personligt element, der kan tilf&osl..
36.00kr. 45.00kr.
Ex moms:28.80kr.
Vejvisningsskilt klistermærker i din egen stilFå personlige vejvisningsskilte med vores uninne klistermærker. Disse klistermærker er vejrbestandige og fås i en række farver, der passer til din stil. Du kan også vælge pilretningen, skrifttype og bre..
36.00kr. 45.00kr.
Ex moms:28.80kr.
Skab en sød og personlig velkomst til jeres lille nyVores søde strygemærke er den perfekte måde at byde jeres lille ny velkommen på en sød og personlig måde. Med mulighed for at vælge farve og motiv, kan I skabe et helt unikt udtryk, som passer ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Personlig velkomst til jeres lille nyMed vores søde strygemærke kan I skabe en personlig og unik velkomst til jeres lille ny. Vores strygemærke er lavet i ØKOTEX strygefolie af høj kvalitet, som sikrer, at det holder i mange vaske og stadig ser flot ud. I kan v&a..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Spørg på en speciel og personlig mådeAt spørge en person om at være gudmor eller gudfar er en stor beslutning, og det er vigtigt at gøre det på en måde, der er speciel og personlig. Med vores søde strygemærke kan du skabe en unik m&..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Skab et unikt minde med vores søde strygemærkeNår du skal spørge en person om at være gudmor eller gudfar, er det vigtigt at gøre det på en særlig og personlig måde. Vores søde strygemærke er designet til netop dette form&arin..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Design dit eget strygemærkeFinder du ikke det i shoppen du søger, kan du nemt designe dit eget strygemærke med vores design selv produkt.Find design selv lige her Intet opstarts gebyr Ingen krav om mindste bestilling Gr..
Viser 1 til 14 af 14 (1 side(r))