Menu
Din kurv

Bryllup

Skal du giftes, så er du kommet til rette sted. Vi har alverdens sjove og smukke strygemærker og wallstickers til den store dag. Her finder du bl.a. strygemærker til boksershorts som mange bruger til morgengave til deres kommende mand, eller hvad med lidt sjov til jeres polterabend ? Mulighederne er mange, så kig dig lidt omkring, eller kontakt os hvis der er noget bestemt du søger.

Står du og skal giftes, så se lige her. Tag "røven" på din kommende mand eller kone for den sags skyld og få en sjov tekst på hans/hendes boksershorts/trusser. Du bestemmer selv teksten, farve på teksten og skrifttype.Motivet vil være max måle 25*20cm og vil derfor passe på de fleste mande rumper.Du..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Bestil og download vores step-by-step vejledning, så du ved hvordan du nemt montere dine strygemærker.Efter bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse med link til download af vejledningen. Den vil også være at finde ved at logge ind i shoppen under 'Min konto'..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Har du et ensfarvet motiv, logo eller tekst, kan du uploade det og få lavet det som et flot ensfarvet strygemærke til dit tøj.Sådan bestiller du:Vælg farve på motivetUpload en fil Beskriv dit motiv f.eks. "jeg vil gerne have et motiv af en bamse der bolder en ballon, med teksten hurra henover maven,..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Smuk udformet tekst til bruden. Motivet kan være på et ark der måler 25*20cmProdukt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Ark størrelsen er 25*20 cm. - Vask op til 8..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Perfekt til polterabend til den kommende brud eller brudgom.Strygemærket måler : 19,5*21cm Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Ark størrelsen er 25*20 cm. - Vask op til 80 gra..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Fuldend stilen med dette fede strygemotiv til dine bryllups hjælpere.. Motivet leveres i to flotte farver, sort og guld.Motivet vil være max 20*19,5cm. Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bo..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Udstyr dine uundværlige hjælpere til dit bryllup med dette Bride SQUAD strygemærke. Motivet leveres i to flotte farver, sort og guld.Motivet vil være max 25*20cm. Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, poly..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Skal du til polterabend ? Så er det vist opslagt at bruden eller brudgommen udstyres i dette. Motivet levereres på et ark, men du kan nemt klippe hver del ud, og placere dem hvor du synes de passer bedst på blusen.  Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Stryges..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Sjovt strygemærke til den kommende brud eller brudgom. Tilpas selv strygemærket med navnet på modtager Strygemærket måler ca : 24*17cm Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyest..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Super fint hjerte med teksten LOVE. Vælg selv farven på motivet.Motivet kan være på et ark der måler 25*20cmProdukt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Ark størrelsen er 25*..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Fuldend stilen med dette fede strygemotiv til dine bryllups hjælpere.. Motivet leveres i to flotte farver, sort og guld.Motivet vil være max 25*20cm. Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomu..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Romantisk strygemærke til den store dag <3 Motivet leveres i to flotte farver, sort og rød.Motivet vil være max 25*20cm. Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Viser 1 til 12 af 16 (2 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.