Menu
Din kurv

Design selv strygemærke - max 25*20cm

 Design selv strygemærke - max 25*20cm
Populær -20 %

Lav dit eget ensfarvede strygemærke til tøj

Tøj kan være mere end bare en beklædningsgenstand. Det kan udtrykke din stil og personlighed. Med vores strygemærker kan du nu skabe dit eget personlige design og sætte det på dit tøj. Du kan uploade dit eget ensfarvede motiv og få det lavet som et flot ensfarvet strygemærke i din ønskede størrelse, op til 25*20cm. Vælg en farve fra vores farvemenu, der passer til dit tøj. Og det bedste af det hele? Vores strygemærker tåler vask op til 80 grader, så du kan nyde dit personligt designede tøj igen og igen.

Giv dit tøj et personligt touch med et unikt strygemærke

Hvis du vil tilføje lidt personlighed til dit tøj, kan du nu designe dit eget unikke strygemærke. Du kan uploade dit eget motiv eller designe et fra bunden og bestemme størrelsen på dit strygemærke(r). Med vores tjeneste kan du nu tilføje et unikt touch til dit tøj på ingen tid. Strygemærkerne kan laves i forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dit tøjstil. Og med muligheden for at tåle vask op til 80 grader, kan du nyde dit personligt designede tøj i lang tid.

Skab dit eget design til tøj med strygemærker i høj kvalitet

Vil du have et unikt strygemærke i høj kvalitet til dit tøj? Så kan du nu designe dit eget strygemærke og få det lavet på få minutter. Vi tilbyder strygemærker i en række farver, så du kan finde den perfekte farve til dit tøj. Og med vores højkvalitetsmærker kan du være sikker på, at de tåler vask op til 80 grader, så dit tøj kan holde længe. Så hvad venter du på? Skab dit eget personlige design til tøj med vores strygemærker i høj kvalitet.


Sådan bestiller du: 

Punkter med * skal udfyldes

 1. Vælg farve på motivet
  (dette er farven hele motivet bliver)
   
 2. Upload en fil 
  Upload  dit motiv som du ønsker skal blive til et strygemærke. Klik på det gule INFO for at se hvilke billeder du kan uploade og hvilke krav der er til dit motiv. OBS ikke fotografier,
   
 3. Vælg en størrelse 
  I feltet ønskede mål skriver du det ønskede mål på dit strygemærke f.eks "jeg ønsker det skal være 5cm højt" eller "jeg ønsker det skal være 13*10cm" osv . Målet er på det enkelte strygemærke i tilfælde af at der er skal være flere af samme slags på arket. 
   
 4. Har du et klargjort billede ? 
  Måske lever dit billede ikke helt op til vores krav, men det betyder ikke du ikke kan få lavet et strygemærke, du skal blot vælge at du ønsker hjælp til klargøring. I tvivl om dit billede lever op til vores krav ? Klik på det gule INFO ud for upload.


 

OBS: angives der ikke ønskede mål på strygemærket, laver vi et dit strygemærke i en størrelse som vi vurderer er bedst 

Du vil altid modtage et udkast inden vi laver din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat.

OBS: Tekstskal som min. være 6-10mm højt. Der er ingen max størrelse så længe det er indenfor arkets rammer som er 25*20cm
Se venligst billederne nedenfor for at få en ide om hvilke type billeder der egner sig til denne type strygemærke. Billeder med fine linjer og mange detaljer egner sig til at blive skåret ud i vinyl. Dette skyldes at motivet skæres ud i vinylen og overskydende fjernes pr håndkraft. Og selvom vores plotter er rigtig god, er der alligevel grænser for hvor fine detaljer og tynde streger der kan laves. Og igen så er der stor forskel på om det endelige resultat skal være 20 cm eller 5cm. Jo større jo mere kan lade sig gøre. Men tag endelig kontakt til os hvis du er i tvivl

I tvivl eller har du har brug for hjælp ? Så send gerne en mail på [email protected]

Nedenfor kan du se at der kan enten være et stort strygemærker eller flere små og forskellige motiver.
Du bestemmer selv og prisen er den samme. 
Skal du have flere dele skal du blot uploade dit billede som indeholder alle motiverne. 


Specifikationer
Kan monteres på:
100% bomuld
100% polyester
Poly/bomuld blandinger
Montering:
Tid: 15 sec.
Temperatur: 150°C
Medium tryk (3/4 bar)

Fjern transfer ark varmt eller koldt

Teknisk data:
Polyurethan
Tåler gentagne vask
Tykkelse: 90 µm
  
Vaske instruktioner:

Vent 24 timer før første vask
Tåler rens
Max 80°C
Kan tørres i tumbler ved normal varme
Brug ikke blegemiddel eller andre kemikalier

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design selv strygemærke - max 25*20cm
 • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-2 dage
Hurtig, tilbudet slutter om:
Dag
Timer
Min.
Sek.
48.00kr.
60.00kr.
Ex moms: 38.40kr.

Tilgængelighedsindstillinger