Menu
Din kurv

Postkasse stickers - Mickey familie nr 4

Postkasse stickers - Mickey familie nr 4

Tilføj lidt Disney-magi til din postkasse

Vil du tilføje lidt Disney-magi til dit hjem? Så er vores Mickey Mouse stickers lige noget for dig. Skab din egen unikke Mickey Mouse kombination og giv din postkasse et sjovt og legende twist. Vores Mickey Mouse stickers er den perfekte måde at bringe lidt Disney-magi ind i din hverdag.

Sammensæt din Mickey Mouse familie

Du kan selv sammensætte din helt egen Mickey Mouse familie med vores postkasse stickers. Vil du have Mickey, Minnie, Anders eller Fedtmule? Det er helt op til dig. Du kan endda tilføje din yndlings Disney figur eller andre sjove motiver til din Mickey Mouse-sammensætning.

Vejrfast og holdbart materiale

Vores postkasse klistermærker er lavet af selvklæbende vejrfast folie, der kan holde i årevis. Du behøver ikke bekymre dig om, at stickeren falmer eller skaller af over tid. De er fremstillet i holdbart materiale, der sikrer, at din postkasse ser godt ud i mange år fremover.

 

Prisen er 20kr pr familiemedlem

Sådan bestiller du:

  • Vælg farve på din postkasse sticker (der er ingen baggrund, så farven du vælger er den farve selve figuerne og teksten får)
  • Skriv navne på din familie. Er der flere medlemmer af din husstand skriver du således Far:Hans, Mor: Lise osv. 
  • Skriv efternavn, efterlades dette felt blank vil din postkasse sticker ikke blive leveret med efternavn. Jeres efternavn sættes under jeres figurer, som på produkt billedet.
  • Vælg den eller de medlemmer af husstanden ved at vælge dem i menuen VÆLG FAMILIE

Størrelser:
Vi laver dine klistermærker på et ark der har følgende mål B: 25 cm. H: 20 cm. Vi laver dine klistermærker uden baggrund, og de overføres via det transfer ark de sidder på.

Vi samler din postkasse sticker til en samlet familie sticker, og før vi sender den afsted til dig sender vi et designlayout som du skal godkende. Når dette er godkendt, laver vi din sticker.


HUSK: Vi ændre ikke stavefejl, store/små bogstaver. Så tjek at den tekst du skriver er rigtig og som du vil have den med store/små bogstaver.

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Postkasse stickers - Mickey familie nr 4
  • : Kan afsendes om 1-2 dage
Salgsmængde: 364
Visninger: 12132

Pris baseret på valg

Ex moms: 0.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger