Menu
Din kurv

Til børn og barnlige sjæle

Strygemærker til seje drenge og piger i alle aldre - Skab dit eget personlige look!

Strygemærker til enhver anledning og i alle regnbuens farver. Vi har et bredt udvalg af seje og trendy strygemærker, der kan sætte prikken over i'et på enhver outfit. Vores strygemærker kan bruges til at skabe dit helt eget personlige look, uanset om du er ung eller voksen.

Med vores strygemærker kan du udtrykke din personlighed og stil, og give dit tøj et ekstra pift. Gør din jakke, t-shirt eller taske unik med vores store udvalg af strygemærker. Vi har alt fra sjove emojis og dyreprint, til logoer fra dine yndlingsbands og sportshold.

Ikke kun er vores strygemærker stilfulde, de er også af høj kvalitet. De er nemme at påføre og vil holde sig fast på dit tøj i lang tid. Med vores strygemærker kan du skabe en bæredygtig garderobe, da de er en fantastisk måde at give dit tøj nyt liv på, og undgå at skulle købe nye ting hele tiden.

Vi har et stort udvalg af strygemærker, men hvis du ikke finder det, du leder efter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe dig med at finde det perfekte strygemærke til din stil eller begivenhed.

Gør dit tøj unikt og udtryk din stil med vores seje strygemærker. Shop nu og find det perfekte strygemærke til dit outfit!

Vi sender dagligt ordre afstedFri fragt 
over 500,- i DK
(metermål undtaget)

Hurtig levering
Vi kan levere på 1-2 hverdage

 

Tilføj lidt magi med vores 'I believe in unicorns' strygemærkeLeder du efter det perfekte strygemærke til at give din garderobe lidt ekstra magi? Så er dette "I believe in unicorns" strygemærke lige noget for dig! Vores strygemærke vil tilf&..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
 Design selv strygemærke - max 25*20cm  Design selv strygemærke - max 25*20cm
Populær
Lav dit eget ensfarvede strygemærke til tøjTøj kan være mere end bare en beklædningsgenstand. Det kan udtrykke din stil og personlighed. Med vores strygemærker kan du nu skabe dit eget personlige design og sætte det på dit tøj. Du kan uplo..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Skab et personligt design til dit stræktøj med ensfarvede strygemærkerDit stræktøj kan nu få et personligt touch med vores ensfarvede strygemærker. Du kan nemt uploade dit ensfarvede motiv og få det lavet som et flot strygemærke i din &osla..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Skab et unikt og ekstra stort design til dit tøj med et ensfarvet strygemærkeTøj kan være en form for selvudfoldelse og en måde at udtrykke din stil og personlighed. Med vores ensfarvede strygemærker kan du nu skabe dit eget personlige design og sætte ..
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Barbie logo til tøj og taskerVores Barbie strygemærke giver dig fleksibilitet og stil. Ønsker du en blændende rhinsten-effekt? Vælg en af de holografiske folier. Foretrækker du en mere underspillet elegance? Gå for den ensfarvede folie. Begge valg frem..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Få en magisk enhjørning med ægte regnbue glimmer hår!Er du klar til at føje noget magi og glitter til dit liv? Så er vores enhjørning strygemærke lige noget for dig! Enhver prinsesse, ung som gammel, vil elske dette fantastiske motiv med æ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Tilføj en sjov detalje til dit tøj med vores Batman strygemærkeEr du en stor fan af Batman? Vil du gerne have et strygemærke, der får dig til at føle dig som den berygtede Dark Knight? Så er vores "I'm not saying I'm Batman" strygem&..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Tilpas dit eget strygemærke med vores ' [Indsæt selv] was here XOXO'Giv dit barn noget at smile over med vores " [Indsæt selv] was here XOXO" strygemærke. Dette sjove og legende strygemærke vil give dit barn en mulighed for at tilføje sit eg..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Del din glæde over din graviditet med vores 'Baby loading' Forventer du en lille ny tilføjelse til din familie? Vil du gerne vise din graviditet på en sjov og legende måde? Så har vi "Baby loading" strygemærket, der er den perfekte m&ar..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Lær bogstaverne på en sjov og interaktiv måde med vores 'Strygemærke Bogstaver til ærteposerGiv dit barn en sjov og legende måde at lære bogstaverne på med vores "Strygemærke Bogstaver til ærteposer". Disse alfabet strygem..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Forvandle dit barns tegning til et ensfarvet motiv i strygestofMed vores unikke strygemærke kan du forvandle dit barns tegning til et ensfarvet motiv i strygestof. Du kan stryge strygemærkerne på tøj, tasker, duge og meget mere for at give dem et personligt og unikt tou..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Det unikke Barbie strygemærkeHvis du har en indre Barbie-entusiast, der skriger efter at blive set, så er dette strygemærke perfekt til dig. Med referencer til en ikonisk Barbie-sang, vil dette strygemærke tilføje et sjovt og personligt touch til dine ting.Skab..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Skal der være familieforøgelse, og ved I ikke helt hvordan I kan fortælle nyheden, så har vi lavet dette søde strygemærke som er nemt at stryge på tøjetVælg selv farve i menuen.Strygemærket måler 23*16,5cm..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Dit Teksttryk på TøjNogle gange ønsker man at give sit tøj en personlig og unik detalje, og med vores hjælp kan du nemt få en tekst trykt på et strygemærke. Uanset om din tekst er kort eller lang, så kan vi hjælpe dig med at skabe de..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Personliggjort strygemærke med dit navnVores sovende enhjørning strygemærke med dit eget navn, så du kan vise din kærlighed til enhjørninger på en unik og personlig måde. Du skal blot indtaste dit navn, og vi vil trykke det på strygem&aeli..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Fantastiske designmulighederVores galleri tilbyder et væld af spændende designmuligheder, så du kan personliggøre din tøjstil. Vi har et stort udvalg af strygemærker i forskellige stilarter, farver og størrelser. Du kan være sikker på at f..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Personliggjort strygemærke med dit barns navnVores forbogstav strygemærker er personliggjorte med dit barns eget navn, så du kan vise dit barns navn på en unik og personlig måde. Navnet står inden i navnets forbogstav, hvilket gør det til en elegant og..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Mini forbogstav strygemærker med navn indeniVores mini-forbogstav strygemærker har samme unikke design som vores populære store udgave, men med en mindre størrelse, der passer perfekt på små genstande som huer og tasker. Navnet står stadig inden i navn..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Lav dit eget Født til at(indsæt selv) strygemærke: Vis verden din attitude!Er du på udkig efter en sjov måde at udtrykke din attitude på? Så er dette populære "Født til at (indsæt selv) tvunget til at gå i skole" stryg..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Personligt tilpasset 'Giv mig min vilje eller kør mig til...' strygemærkeVores strygemærke har en sjov og humoristisk tekst, der kan tilpasses med navn eller titel, hvilket gør det til et personligt og unikt strygemærke. Det er perfekt til at tilfø..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Viser 1 til 20 af 46 (3 side(r))