Menu
Din kurv

Tryk til sports- & firmatøj

Tryk på tøj til enhver anledning
Tryk på tøj kan uanset om anledningen er en særlig gave, et sports arrangement eller en festlig begivenhed, så kan print på tøj være en unik mulighed for at skabe både glæde og personlighed omkring beklædningen.

Der findes nemlig masser af muligheder for at få tryk på eget tøj. Hos Strygestof.dk er det både professionelle samt private kunder, som kan bestille tryk på tøj.


Navn til sports tøjHøjde på bogstaver 3cm. Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Vask op til 60 grader. - Monteres med varmepresse eller strygejern uden damp på hårdt underlag v..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Rygnummer 20cm højt (max 2 cifre)Trænger sportstøjet til at blive piftet op med rygnummer, så kan du her nemt og hurtigt få lavet tal som passer på sportstøjet.Strygemærket bliver lavet i blød ØKOTEX vinyl der egner sig til sportstøj med stræk i. Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - S..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Brystnummer tryk med 5 cm høje bogstaver, velegnet til f.eks. shorts og t-shirts.Trænger sportstøjet til at blive piftet op med rygnummer, så kan du her nemt og hurtigt få lavet tal som passer på sportstøjet.Strygemærket bliver lavet i blød ØKOTEX vinyl der egner sig til sportstøj med stræk i. Produ..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Design selv logo
Populær
Har du et ensfarvet logo kan du uploade det og få lavet det som et flot ensfarvet strygemærke til dit tøj.Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker for kun 60 kr. Der er ingen opstarts gebyr. Om du ønsker et stort logo eller flere små,  er prisen den samme.  Du bestem..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Har du et logo i max to farver kan du uploade det og få lavet det som et flot strygemærke til dit tøj.Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker. Der er ingen opstarts gebyr. Om du ønsker et stort logo eller flere små,  er prisen den samme.  Du bestemmer..
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Max 5cm teksthøjde, max. 25cm i breddenPris pr bogstav er 5 kr. Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Vask op til 60 grader. - Monteres med varmepresse eller..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Viser 1 til 6 af 6 (1 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.