Menu
Din kurv

Tryk til sports- & firmatøj

Tryk på tøj til enhver anledning
Tryk på tøj kan uanset om anledningen er en særlig gave, et sports arrangement eller en festlig begivenhed, så kan print på tøj være en unik mulighed for at skabe både glæde og personlighed omkring beklædningen.

Der findes nemlig masser af muligheder for at få tryk på eget tøj. Hos Strygestof.dk er det både professionelle samt private kunder, som kan bestille tryk på tøj.


Design selv dit eget strygemærke til strækstofHar du et ensfarvet motiv (billede) kan du uploade det og få lavet det som et flot ensfarvet strygemærke til dit tøj som du selv kan montere. Du bestemmer selv størrelsen, dog max 25*20cm. Læs videre nedenfor, for hjælp til bestilling.Sådan best..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Få navn på dine shortsStrygemærke til dit sportstøj med det navn/tekst du ønsker. Strygemærket kan nemt monteres med et strygejern eller varmepresse. Strygemærket er lavet i en meget elastisk vinyl som er beregnet til sportstøj og tekstiler med ..
3.50kr.
Ex moms:2.80kr.
Rygnummer 20cm højt (max 2 cifre)Trænger sportstøjet til at blive piftet op med rygnummer, så kan du her nemt og hurtigt få lavet tal som passer på sportstøjet. Strygemærket bliver lavet i blød vinyl der egner sig til sportstø..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Nummer til dit træningstøjTryk med 5 cm høje bogstaver, velegnet til f.eks. shorts og t-shirts.Trænger sportstøjet til at blive piftet op med brystnummer, så kan du her nemt og hurtigt få lavet tal som passer på sportstøjet. Strygem&..
15.00kr.
Ex moms:12.00kr.
Design selv logo
Populær
Logo strygemærker til dig der har tøjet men mangler logoetHar du et logo kan du uploade det og få lavet det som et flot strygemærke til dit tøj. Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker. ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Logo strygemærker til dig der selv har tøjet men mangler logoetHar du et logo i max 2 farver kan du uploade det og få lavet det som et flot strygemærke til dit tøj. Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker...
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Logo strygemærker til dig der selv har tøjet men mangler logoetHar du et logo i max 3 farver kan du uploade det og få lavet det som et flot strygemærke til dit tøj. Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker...
125.00kr.
Ex moms:100.00kr.
Navn til dit sportstøjNavnetryk med en bogstavhøjde på 5 cm. og med en max bredde på 25cm passer navnetrykket perfekt til dit sportstøj. Strygemærket er lavet i en blød meget strækbar vinyl der egner sig perfekt til sportst&osla..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Viser 1 til 8 af 8 (1 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.