Menu
Din kurv

Tryk til sports- & firmatøj

Hos os kan du få tryk på dit sportstøj og opgradere dit look med et personligt udtryk.

Vi er eksperter i at levere tryk til sports- og firmatøj, og vores produkter er af god og holdbar kvalitet.

Vi kan hjælpe dig med at designe og levere tryk til jeres holdtrøjer og andre sportsbeklædning, så I kan stå sammen som et hold med en stærk og unik visuel identitet. Vi tilbyder nem bestilling, specialtryk og hurtig levering, så I kan være sikre på at få jeres trøjer i tide til næste kamp eller event.

Hvis du ønsker at designe dit eget tryk til dit tøj, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har mange års erfaring i at levere kundetilpassede tryk, og vi vil arbejde tæt sammen med dig for at skabe det helt perfekte design.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have holdbart og kvalitetsrigtigt tøj, når det kommer til sport, og derfor vil vi altid sørge for, at vores tryk holder til selv de mest udfordrende situationer.

Så uanset om du er på udkig efter tryk til jeres holdtrøjer, firmatøj eller noget helt tredje, så er vi det rette sted for dig. Bestil dine tryk hos os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et personligt og professionelt udtryk, der vil gøre en forskel for dig og dit hold.

Vi sender dagligt ordre afstedFri fragt 
over 500,- i DK
(metermål undtaget)

Hurtig levering
Vi kan levere på 1-2 hverdage

 

Skab et personligt design til dit stræktøj med ensfarvede strygemærkerDit stræktøj kan nu få et personligt touch med vores ensfarvede strygemærker. Du kan nemt uploade dit ensfarvede motiv og få det lavet som et flot strygemærke i din &osla..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Gør dine shorts personlige og professionelle med firmalogoer og navneØnsker du at give dit hold eller virksomhed en professionel og samtidig personlig stil på banen? Med vores strygemærker kan du tilføje firmanavn til dine sportsshorts og skabe et unikt look til ..
3.50kr.
Ex moms:2.80kr.
Skab en professionel stil med rygnumre til dit sportstøjØnsker du at give dit hold eller firma en professionel stil på banen? Med vores rygnumre kan du tilføje numre til dine sportstrøjer og skabe et unikt look til dit hold eller firma. Vores rygnumre er 20 cm h..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Giv dit sportstøj et personligt touch med brystnumreØnsker du at give dit sportstøj et personligt touch og samtidig skille dig ud fra mængden? Med vores brystnumre kan du nemt tilføje numre til dit træningstøj og skabe et unikt look. Vores numre er ..
15.00kr.
Ex moms:12.00kr.
Design selv logo
Populær
Ensfarvet strygemærke med dit logo, til dig der har tøjet men mangler logoet.Der er intet opstarts gebyr eller krav om mindste bestillingØnsker du at skabe dit eget personlige strygemærke til dit med dit eget logo? Med vores strygemærker kan du nemt og hurtigt..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Skab dit eget personlige strygemærke med dit logo i 2 farverØnsker du at skabe dit eget personlige tøjmærke med dit eget logo i 2 farver? Med vores strygemærker kan du nemt uploade dit eget logo og få det lavet som et flot strygemærke i 2 farver til di..
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Logo strygemærker til dig der selv har tøjet men mangler logoetHar du et logo i max 3 farver kan du uploade det og få lavet det som et flot strygemærke til dit tøj. Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du øns..
125.00kr.
Ex moms:100.00kr.
NYHED! Farverige fotoprint til dit tøj Siser EasyColor DTV er en stor nyhed inden for strygevinyl som tager fotoprint til nye højder. Med Siser EasyColor DTVer det muligt at få et fotografi, logo eller andet farverigt motiv på dit tekstil. Hvor tidliger..
80.00kr.
Ex moms:64.00kr.
Navn til dit sportstøjNavnetryk med en bogstavhøjde på 5 cm. og med en max bredde på 25cm passer navnetrykket perfekt til dit sportstøj. Strygemærket er lavet i en blød meget strækbar vinyl der egner sig perfekt til sportst&osla..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Viser 1 til 9 af 9 (1 side(r))