Menu
Din kurv

Tryk til sports- & firmatøj

Tryk på tøj til enhver anledning
Tryk på tøj kan uanset om anledningen er en særlig gave, et sports arrangement eller en festlig begivenhed, så kan print på tøj være en unik mulighed for at skabe både glæde og personlighed omkring beklædningen.

Der findes nemlig masser af muligheder for at få tryk på eget tøj. Hos Strygestof.dk er det både professionelle samt private kunder, som kan bestille tryk på tøj.


Design selv dit eget strygemærkeHar du et ensfarvet motiv (billede) eller tekst, kan du uploade det eller skrive teksten i tekstfeltet, og få lavet det som et flot ensfarvet strygemærke til dit tøj som du selv kan montere. Du bestemmer selv størrelsen, dog max 25*..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Navn til sports tøj Højde på bogstaver 3cm. Du betaler en fast pris pr bogstav  Produkt information: - Oeko-tex mærket og PVC fri.  - Strygestoffet har en mat overflade.  - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger. - Vask op til 60 grader.  - Monteres med varme..
3.50kr.
Ex moms:2.80kr.
Rygnummer 20cm højt (max 2 cifre)Trænger sportstøjet til at blive piftet op med rygnummer, så kan du her nemt og hurtigt få lavet tal som passer på sportstøjet.Strygemærket bliver lavet i blød ØKOTEX vinyl der egner sig til sportstøj med stræk i. Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - S..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Brystnummer tryk med 5 cm høje bogstaver, velegnet til f.eks. shorts og t-shirts. Trænger sportstøjet til at blive piftet op med rygnummer, så kan du her nemt og hurtigt få lavet tal som passer på sportstøjet. Strygemærket bliver lavet..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Design selv logo
Populær
Logo strygemærker til dig der selv har tøjet men mangler logoetHar du et ensfarvet logor kan du uploade det og få lavet det som et flot strygemærke til dit tøj. Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker.&nbs..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Logo strygemærker til dig der selv har tøjet men mangler logoetHar du et logo i max 2 farver kan du uploade det og få lavet det som et flot strygemærke til dit tøj. Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker...
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Logo strygemærker til dig der selv har tøjet men mangler logoetHar du et logo i max 3 farver kan du uploade det og få lavet det som et flot strygemærke til dit tøj. Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker...
125.00kr.
Ex moms:100.00kr.
Max 5cm teksthøjde, max. 25cm i bredden Pris pr bogstav er 5 kr. Produkt information: - Oeko-tex mærket og PVC fri.  - Strygestoffet har en mat overflade.  - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger. - Vask op til 60 grader.  - Monteres med varmepresse eller str..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Viser 1 til 8 af 8 (1 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.