Menu
Din kurv

Postkasse stickers - børnetegning

Postkasse stickers - børnetegning

Gør din postkasse personlig med dit barns kreative talent

Hvorfor gemme dit barns smukke tegninger i en skuffe, når du kan bruge dem til at pynte din postkasse? Med vores postkasse stickers lavet ud fra dine børns tegninger kan du gøre din postkasse til et kunstværk. Det er en fantastisk måde at vise dit barn, hvor meget du sætter pris på deres kreative talent og samtidig tilføje et personligt præg til dit hjem.

Fremstillet i selvklæbende vejrfast folie

Vores postkasse klistermærker er lavet af selvklæbende vejrfast folie, der kan holde i årevis. Det betyder, at du kan nyde dit barns kunstværk på din postkasse i lang tid. Stickeren er uden baggrund, hvilket betyder, at kun motivet eller teksten skæres ud i en ensfarvet folie, og efterlader et flot motiv eller klistermærke.

Giv dit barn en følelse af stolthed

Når dit barn ser deres kunstværk på postkassen, vil de føle sig stolte og anerkendte. Det er en stor glæde for et barn at se deres arbejde blive værdsat og anerkendt på denne måde. Så hvorfor ikke tage deres kunstværk til det næste niveau og bruge det til at skabe en flot postkasse sticker?

 

Sådan bestiller du:

Upload din tegning i så høj kvalitet som muligt. Er dit billede ikke helt skarpt og i høj nok opløsning kan vi hjælpe dig, vælg blot i menuen at du ikke har et klargjort billede. 
Vi samler din postkasse sticker til en samlet familie sticker, og før vi sender den afsted til dig, sender vi et designlayout som du skal godkende. Når dette er godkendt, laver vi din sticker.

HUSK: Vi ændre ikke stavefejl, store/små bogstaver. Så tjek at den tekst du skriver er rigtig og som du vil have den med store/små bogstaver. Har I ikke selv skrevet navne på tegningen, så laver vi dem gerne på stickeren for jer. 

 

Størrelser:
Vi laver dine klistermærker på et ark der har følgende mål B: 25 cm. H: 20 cm.

 

OBS. Det frarådes at oploade meget deltajlerede tegninger da slutresutatet ofte ikke bliver godt. Vi laver et udkast som vi ved vil kunne ende med et tilfredsstillende resultat.

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Postkasse stickers - børnetegning
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 626
Visninger: 20856
100.00kr.
Ex moms: 80.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger