Menu
Din kurv

Postkasse stickers - børnetegning

Postkasse stickers - børnetegning

 

Har du børn, har du sikkert mange fine tegninger af jeres familie. Vi har netop gjort det muligt at kombinere dit barns tegning til en fin postkasse sticker, der uden tvivl er unik og mon ikke at den lille designer bliver mega stolt? 

Vi har Postkasse klistermærker er fremstillet i selvklæbende vejrfast folie, der kan holde i årevis. Stickeren er uden baggrund, det betyder at du får selve motivet eller teksten skåret ud i en ensfarvet folie hvor det overskydende folie fjernes og efterlader et flot motiv eller sticker.

Sådan bestiller du:

Upload din tegning i så høj kvalitet som muligt. Er dit billede ikke helt skarpt og i høj nok opløsning kan vi hjælpe dig, vælg blot i menuen at du ikke har et klargjort billede. 
Vi samler din postkasse sticker til en samlet familie sticker, og før vi sender den afsted til dig, sender vi et designlayout som du skal godkende. Når dette er godkendt, laver vi din sticker.

HUSK: Vi ændre ikke stavefejl, store/små bogstaver. Så tjek at den tekst du skriver er rigtig og som du vil have den med store/små bogstaver. Har I ikke selv skrevet navne på tegningen, så laver vi dem gerne på stickeren for jer. 

 

Størrelser:
Vi laver dine klistermærker på et ark der har følgende mål B: 25 cm. H: 20 cm.

 

OBS. Det frarådes at oploade meget deltajlerede tegninger da slutresutatet ofte ikke bliver godt. Vi laver et udkast som vi ved vil kunne ende med et tilfredsstillende resultat.

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Postkasse stickers - børnetegning
  • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-4 dage
100.00kr.
Ex moms: 80.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.