Menu
Din kurv

Komplet sæt (ovn) stickers til IKEA DUKTIG legekøkken

Komplet sæt (ovn) stickers til IKEA DUKTIG legekøkken
Komplet sæt (ovn) stickers til IKEA DUKTIG legekøkken

Ovn sticker til IKEA DUKTIG legekøkken

Forvandl dit IKEA DUKTIG legekøkken til et inspirerende legemiljø med vores elegante ovn-stickers! Skab den perfekte kulisse til fantasifuld madlavning, der ligner mor og fars køkken. Dette sæt, bestående af en bagerist (24*30,5 cm) og tilhørende knapper (4 cm i højden), garanterer mange timers leg og kreativitet.

Den realistiske bagerist og knapper tilføjer en autentisk dimension til legekøkkenet. Dit barn vil elske at simulere madlavning, trykke på knapper og skabe deres egne kulinariske mesterværker. Og for at gøre det endnu sjovere, kan du vælge farven på dine stickers, så de passer perfekt til legekøkkenets design.

Selvom disse stickers er designet specifikt til IKEA DUKTIG legekøkkener, er de alsidige nok til at bruges på andre legekøkkener. Så uanset om dit barn er en aspirerende bager, kok eller bare elsker at lege med madlavning, er dette sæt det perfekte supplement.

Skab et legemiljø fyldt med sjov og læring. Bestil vores ovn-stickers i dag og lad dit barn udforske verdenen af madlavning og leg. Giv dem redskaberne til at skabe, eksperimentere og have det sjovt. Bestil nu og åbn døren til kreativitet!

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 55
Visninger: 1824
75.00kr.
Ex moms: 60.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger