Menu
Din kurv

Design selv logo i 2 farver

Design selv logo i 2 farver

Skab dit eget personlige strygemærke med dit logo i 2 farver

Ønsker du at skabe dit eget personlige tøjmærke med dit eget logo i 2 farver? Med vores strygemærker kan du nemt uploade dit eget logo og få det lavet som et flot strygemærke i 2 farver til dit tøj. Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse, du ønsker, uanset om du ønsker et stort logo eller flere små, og prisen er den samme. Med vores strygemærker kan du skabe dit eget personlige tøjmærke og give dit tøj et unikt look.

Let at påføre og holdbart i vask

Vores strygemærker er lette at påføre med et strygejern eller varmepresse og er designet til at modstå slid og stræk. Vores strygemærker er lavet af blød ØKOTEX vinyl, der tåler vask op til 80 grader, så du kan vaske dit tøj med strygemærkerne uden at bekymre dig om, at logoet bliver beskadiget. Med ingen mindste bestilling og ingen opstartsgebyr kan du bestille så mange strygemærker, som du har brug for, og give dit tøj et unikt look.

Skab et professionelt look med dit eget logo

Ønsker du at skabe et professionelt look med dit eget logo på dit tøj i 2 farver? Med vores strygemærker kan du skabe et unikt look på dit tøj og samtidig skabe en professionel og enhedsfølt stil. Med vores strygemærker kan du tilføje dit eget logo til dit firmatøj eller sportsbeklædning og skabe en stærk firmaprofil eller et enhedsfølt teamlook. Så uanset om du har brug for strygemærker til dit firma eller holdsport, kan vores strygemærker hjælpe dig med at skabe et professionelt look.

Der er intet opstarts gebyr. 

Sådan bestiller du:

 1. Angiv størrelse 
  Oplys ønsket størrelse på dit logo. Max 25*20 cm, men du kan også have mange små. Vi fylder arket med så mange logoer som muligt.
   
 2. Upload en fil/logo
  Klik på det gule INFO for at se hvilke billeder du kan uploade og hvilke krav der er til dit billede. Dit uploadede billede må max indeholde to farver. Eller sagt på den anden måde, det leveres kun i to farver.
   
 3. Vælg farver
  (dette er farven dit logo strygemærke bliver) Vælg de to farver du ønsker dit logo skal være. Vi sender et layout, så har du ændringer så tager vi den samme derfra.
   
 4. Har du et klargjort billede ? 
  Måske lever dit billede ikke helt op til vores krav, men det betyder ikke du ikke kan få lavet et strygemærke, du skal blot vælge at du ønsker hjælp til klargøring. I tvivl om dit billede lever op til vores krav ? Klik på det gule INFO ud for upload. Du betaler kun 1x klargøring uanset om du skal have 1 eller 50 ark med strygemærker.


Nedenfor kan du se forvandlingen fra et digitalt logo til det færdige resultat.OBS: Tekst skal min. være 6-10mm højt. Der er ingen max størrelse så længe det er indenfor arkets rammer (25*20cm) 

Vi stræber altid efter at du får det bedste slutprodukt, og vi vil derfor altid råde og vejlede dig med hensyn til størrelsen på dit strygemærke.

I tvivl eller har du har brug for hjælp ? Så send gerne en mail på [email protected]

Du vil altid modtage et udkast inden vi laver din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat.
Dit strygemærke vil blive leveret i to dele i de to farver du har bestilt, og monteres på samme måde som vores øvrige strygemærker, hent vores gratis vejledning for hjælp.

 

Specifikationer
Kan monteres på:
100% bomuld
100% polyester
Poly/bomuld blandinger
Montering:
Polyurethan
Tåler gentagne vask
Tykkelse: 90 µm
  
Teknisk data:
Tid: 15 sec.
Temperatur: 150°C
Medium tryk (3/4 bar)

Fjern transfer ark varmt eller koldt

Vaske instruktioner:

Vent 24 timer før første vask
Tåler rens
Max 80°C
Kan tørres i tumbler ved normal varme
Brug ikke blegemiddel eller andre kemikalier

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design selv logo i 2 farver
 • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 707
Visninger: 23562
95.00kr.
Ex moms: 76.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger