Menu
Din kurv

Floss like a boss

Floss like a boss
Floss like a boss

Tilføj stil til din garderobe med Fortnite Floss Strygemærket

Er du træt af at have den samme tøjstil som alle andre? Så er dette Fortnite Floss Strygemærke det perfekte tilføjelse til din garderobe. Monter det på din yndlings t-shirt eller hoodie for at give dit tøj et personligt touch. Med dette strygemærke vil du skille dig ud fra mængden og vise din passion for gaming på en stilfuld måde.

Kvalitetsfolie: Holdbarhed og vask efter vask

Dette Fortnite Floss Strygemærke er lavet i en ØKOTEX kvalitetsfolie, der er beregnet til tekstil. Det betyder, at det er super nemt at montere på tøjet med et strygejern eller varmepresse og vil holde vask efter vask op til 80 grader. Du kan være sikker på, at dette strygemærke vil holde sig flot og klart, selv efter flere vaske.

Fortnites populære karakter, Floss, på dit tøj

Fortnite har over 350 millioner spillere over hele verden og er kendt for sin unikke stil og karakterer. Nu kan du tage din kærlighed til spillet til et nyt niveau med dette Fortnite Floss Strygemærke. Monteret på dit tøj, vil du have din yndlingskarakter lige ved din side, uanset hvor du går. Det er den perfekte måde at udtrykke din passion for Fortnite på, og vise det til verden.

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 339
Visninger: 11307
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Mærker: floss , like , boss , gameren , Floss , Gameren