Menu
Din kurv

Design selv strygemærke TIL STRÆKSTOF - max 25*20cm

 Design selv strygemærke TIL STRÆKSTOF - max 25*20cm

Skab et personligt design til dit stræktøj med ensfarvede strygemærker

Dit stræktøj kan nu få et personligt touch med vores ensfarvede strygemærker. Du kan nemt uploade dit ensfarvede motiv og få det lavet som et flot strygemærke i din ønskede størrelse, op til 25*20cm. Vælg en farve fra vores farvemenu, der passer til dit stræktøj. Med vores nemme og brugervenlige tjeneste kan du nu skabe dit eget personlige design og sætte det på dit stræktøj. Og det bedste af det hele? Vores strygemærker tåler vask op til 60 grader, så du kan nyde dit personligt designede stræktøj igen og igen.

Design dit eget ensfarvede strygemærke på få minutter til stræktøj

Nu kan du nemt designe dit eget ensfarvede strygemærke til dit stræktøj og sætte det på i løbet af få minutter. Upload dit ensfarvede motiv, og få dit personlige strygemærke lavet på ingen tid. Du kan bestemme størrelsen på dit strygemærke(r) op til 25*20cm og vælge en farve fra vores farvemenu, der passer til dit stræktøj. Vores strygemærker er af høj kvalitet og tåler vask op til 60 grader, så dit personligt designede stræktøj kan holde længe.

Giv dit stræktøj et nyt liv med personligt designede strygemærker

Vil du opgradere dit stræktøj uden at skulle købe nyt? Med vores personligt designede strygemærker kan du nu give dit stræktøj et nyt liv. Lav dit eget ensfarvede strygemærke i din ønskede størrelse, og vælg en farve fra vores farvemenu, der passer perfekt til dit stræktøj. Vores strygemærker er i høj kvalitet og tåler vask op til 60 grader, så du kan bruge dit personligt designede stræktøj igen og igen. Så hvorfor vente? Lav dit eget personlige strygemærke i dag og


Sådan bestiller du: 
Punkter med * skal udfyldes

 1. Vælg farve på motivet
  (dette er farven hele motivet bliver)
   
 2. Upload en fil 
  Klik på det gule INFO for at se hvilke billeder du kan uploade og hvilke krav der er til dit billede. Men ingen fotografier. 

   
 3. Vælg en størrelse 
  I feltet ønskede mål skriver du det ønskede mål på dit strygemærke f.eks "jeg ønsker det skal være 5cm højt" eller "jeg ønsker det skal være 13*10cm" osv . Målet er på det enkelte strygemærke i tilfælde af at der er skal være flere af samme slags på arket. 

   
 4. Har du et klargjort billede ? 
  Måske lever dit billede ikke helt op til vores krav, men det betyder ikke du ikke kan få lavet et strygemærke, du skal blot vælge at du ønsker hjælp til klargøring. I tvivl om dit billede lever op til vores krav ? Klik på det gule INFO ud for upload.

 

OBS: angives der ikke ønskede mål på strygemærket, laver vi et dit strygemærke i en størrelse som vi vurderer er bedst 
Da easy weed stretch kræver et nøjagtigt pres samt korrekt temperatur, anbefaler vi at denne folie monteres med varmepresse.

Du vil altid modtage et udkast inden vi laver din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat.

OBS: Tekst kan som min. være 6-10mm højt. Der er ingen max størrelse så længe det er indenfor arkets rammer som er 25*20cm
Se venligst billederne nedenfor for at få en ide om hvilke type billeder der egner sig til strygestof. Billeder med fine linier og mange detaljer egner sig til at blive skåret ud i vinyl. Dette skyldes at motivet skæres ud i vinylen og overskydende fjernes pr håndkraft. Og selvom vores plotter er rigtig god, er der alligevel grænser for hvor fine detaljer og tynde streger der kan laves. Og igen så er der stor forskel på om det endelige resultat skal være 20 cm eller 5cm. Jo større jo mere kan lade sig gøre. Men tag endelig kontakt til os hvis du er i tvivl

I tvivl eller har du har brug for hjælp ? Så send gerne en mail på [email protected]

 

Specifikationer
Kan monteres på:
100% bomuld
100% polyester, elastan
Poly/bomuld blandinger
Montering:
Tid: 20 sec.
Temperatur: 160°C
Medium tryk (3/4 bar)

Fjern transfer ark varmt

Teknisk data:
Polyurethan
Tåler gentagne vask
Tykkelse: 90 µm
  
Vaske instruktioner:

Vent 24 timer før første vask
Tåler ikke rens
Max 60°C
Kan tørres i tumbler ved normal varme
Brug ikke blegemiddel eller andre kemikalier

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design selv strygemærke TIL STRÆKSTOF - max 25*20cm
 • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 1731
Visninger: 57699
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger