Menu
Din kurv

Design selv logo i 3 farver

Design selv logo i 3 farver

Logo strygemærker til dig der selv har tøjet men mangler logoet

Har du et logo i max 3 farver kan du uploade det og få lavet det som et flot strygemærke til dit tøj. Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker. Om du ønsker et stort logo eller flere små,  er prisen den samme.  
Der er intet opstarts gebyr. 
 

Sådan bestiller du:

 1. Angiv størrelse 
  Oplys ønsket størrelse på dit logo. Max 25*20 cm, men du kan også have mange små. Vi fylder arket med så mange logoer som muligt.
   
 2. Upload en fil/logo
  Klik på det gule INFO for at se hvilke billeder du kan uploade og hvilke krav der er til dit billede. Dit uploadede billede må max indeholde tre farver. Eller sagt på den anden måde, det leveres kun i tre farver.
   
 3. Vælg farver 
  (dette er farven dit logo strygemærke bliver) Vælg de tre farver du ønsker dit logo skal være. Vi sender et layout, så har du ændringer så tager vi den samme derfra.
   
 4. Har du et klargjort billede ? 
  Måske lever dit billede ikke helt op til vores krav, men det betyder ikke du ikke kan få lavet et strygemærke, du skal blot vælge at du ønsker hjælp til klargøring. I tvivl om dit billede lever op til vores krav ? Klik på det gule INFO ud for upload. Du betaler kun 1x klargøring uanset om du skal have 1 eller 50 ark med strygemærker.


 

 

Nedenfor kan du se forvandlingen fra et digitalt logo til det færdige resultat.OBS: Tekst skal min. være 10mm højt. Der er ingen max størrelse så længe det er indenfor arkets rammer (25*20cm) 

Vi stræber altid efter at du får det bedste slutprodukt, og vi vil derfor altid råde og vejlede dig med hensyn til størrelsen på dit strygemærke.

I tvivl eller har du har brug for hjælp ? Så send gerne en mail på [email protected]

Du vil altid modtage et udkast inden vi laver din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat.
Dit strygemærke vil blive leveret i tre separate dele i de tre farver du har bestilt, og monteres på samme måde som vores øvrige strygemærker, hent vores gratis vejledning for hjælp.

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design selv logo i 3 farver
 • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-2 dage
125.00kr.
Ex moms: 100.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.