Menu
Din kurv

Størrelsesmærker kun tal til strækstof

Størrelsesmærker kun tal til strækstof
Populær

Enkle størrelsesmærker til strækstof i forskellige farver og skrifttyper

Hvis du syr tøj i strækstof, så ved du, hvor vigtigt det er at have de rigtige størrelsesmærker, der kan klare strækket. Vores smarte størrelsesmærker er den perfekte måde at gøre dit strækstoftøj mere professionelt og personligt på. Vores størrelsesmærker består af tal og har et enkelt og professionelt udseende, der passer til enhver stil og design.

Hold styr på størrelserne med vores funktionelle størrelsesmærker

Med vores størrelsesmærker kan du nemt og enkelt markere størrelsen på dit strækstoftøj. Vores størrelsesmærker er specielt designet til strækstof og vil sidde perfekt på dit tøj uden at miste deres form.

Vores størrelsesmærker er også nemme at montere med et strygejern eller en varmepresse. Det tager kun få sekunder at påføre mærkerne, så du kan være sikker på, at de sidder præcis, hvor de skal. Og når først mærkerne er monteret, kan du vaske dit tøj på op til 60 grader uden at bekymre dig om, at størrelsesmærkerne falder af eller falmer.

Tilpas størrelser, farver og skrifttyper efter dine ønsker

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at have fuld kontrol over dit design, og derfor tilbyder vi vores størrelsesmærker i forskellige størrelser, farver og skrifttyper. Vælg mellem et udvalg af farver og skrifttyper, der passer til dit hjemmesyede stræktøj, og skab det perfekte look. Du kan også vælge størrelser, der passer til dit tøj, så du kan være sikker på, at størrelsesmærkerne passer perfekt til dit design.

Funktionelle størrelsesmærker uden motiver til strækstof

Vores størrelsesmærker er yderst holdbare og vil holde i mange vaske. Du kan altså stole på, at størrelsesmærkerne vil være lige så pæne og holdbare som dit strækstoftøj.

Så hvorfor ikke tilføje vores smarte størrelsesmærker til dit strækstoftøj i dag? Det er en nem og enkel måde at gøre dit tøj mere professionelt og personligt på, samtidig med at du kan organisere din garderobe bedre. Bestil dine egne størrelsesmærker nu og oplev glæden ved at skabe personligt og professionelt tøj, der holder vask efter vask.

Sådan bestiller du :

  1. Vælg den ønskede højde på dine størrelsesmærker
  2. Vælg den farve dine navnemærker skal have. 
  3. Vælg op til 5 forskellige størrelser du skal have på dit ark med størrelsesmærker
  4. Vælg en skriftype
  5. Til slut skal du vælge om du selv vil fjerne overskydende folie fra dine navnemærker, eller om du ønsker vi skal gøre det så du modtager navnemærker der er klar til brug. 

 


Bemærk: Vælger du pil selv, skal du være opmærksom på at det kan være svært at pille stræk folie, da du kan opleve at overskydende folie og selve strygemærket visse steder hænger sammen. Dette er ikke en fejl i produktionen,  men skyldes at folien er meget elastisk og derved vil den strække sig under produktionen og derved har kniven ikke mulighed for at skære hele vejen rundt om strygemærket.
 

Specifikationer
Kan monteres på:
100% bomuld
100% polyester, elastan
Poly/bomuld blandinger
Montering:
Tid: 20 sec.
Temperatur: 160°C
Medium tryk (3/4 bar)

Fjern transfer ark varmt

Teknisk data:
Polyurethan
Tåler gentagne vask
Tykkelse: 90 µm
  
Vaske instruktioner:

Vent 24 timer før første vask
Tåler ikke rens
Max 60°C
Kan tørres i tumbler ved normal varme
Brug ikke blegemiddel eller andre kemikalier

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Størrelsesmærker kun tal til strækstof
  • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-2 dage
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger