Menu
Din kurv

Design dit eget navnemærke til STRÆKSTOF

Design dit eget navnemærke til STRÆKSTOF

Her har du en unik mulighed for at lave dit eget navnemærke til strækstof så du kan sætte navn i det tøj du selv syr eller så pædagoerne kan kende dit barns tøj i børnehaven.

Sådan bestiller du :

  1. Vælg den farve dine navnemærker skal have. 
  2. Vælg den ønskede højde dine navnemærker skal have
  3. Skriv dit navn i tekstfeltet
  4. Vælg en skrifttype i shoppen. Du kan se hvordan de forskellige skrifttyper ser ud, ved at bladre mellem dem og se teksten i tekstfeltet skifter til den valgte skrifttype. 
  5. Til slut skal du vælge om du selv vil fjerne overskydende folie fra dine navnemærker, eller om du ønsker vi skal gøre det så du modtager navnemærker der er klar til brug. 

Du vil altid modtage et udkast pr mail inden vi sender din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat. Layoutet tilsendes efter ordren er afgivet.

Bogstavhøjde min. 1 cm. Hvis der er tekst i forskellige størrelser er det den mindste tekst der er ca 1mm høj

Du vil altid modtage et udkast pr mail inden vi laver din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat. Layoutet tilsendes efter ordren er afgivet.

Antallet af navnemærker afhænger af størrelsen på dit navnemærke, men vi bestræber os altid på at du får mest mulige mærker pr. ark. 

Nedenfor kan du se nogle layout eksempler på hvor mange mærker der er pr ark. Antallet af mærker afhænger meget af hvor meget tekst der skal være. Jo mere tekst jo færre mærker. 
Da easy weed stretch kræver et nøjagtigt pres samt korrekt temperatur, anbefaler vi at denne folie monteres med varmepresse.


 

Bemærk: Vælger du pil selv, skal du være opmærksom på at det kan være svært at pille stræk folie, da du kan opleve at overskydende folie og selve strygemærket visse steder hænger sammen. Dette er ikke en fejl i produktionen,  men skyldes at folien er meget elastisk og derved vil den strække sig under produktionen og derved har kniven ikke mulighed for at skære hele vejen rundt om strygemærket.

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design dit eget navnemærke til STRÆKSTOF
  • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-2 dage
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.