Menu
Din kurv

Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser

Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser

Super praktiske strygemærker til tøj som fuldender looket
Du kan selv vælge størrelser og farve så du får personlige mærker. Størrelsesmærkerne er super nemme at montere blot du har et strygejern og en hård overflade som f.eks. en træskærebrædt. De holder vask efter vask uden at blive stive. Vinylen er super tynd, så selv sarte børnenakker bliver ikke generet af mærkerne.

Antal af mærker pr. ark afhænger af motivet, det nummer der står ved hver figur i menuen til højre, er det antal størrelsesmærker der er plads til på et ark. Du vil modtage et layout som vil svare fuldkommen til det endelig resultat. Det er muligt at få ændret i layoutet. 

Sådan bestiller du :

  1. Vælg den farve dine størrelsesmærker skal have. 
  2. Vælg hvilken skrifttype tallet skal have, du kan se hvordan de forskellige skrifttyper ser ud, ved at bladre mellem dem og se teksten i tekstfeltet skifter til den valgte skrifttype. 
  3. Vælg op til 5 forskellige størrelser du ønsker dine størrelsesmærker skal have. Vælger du kun en størrelse så får du et ark med samme størrelse.
  4. Vælg hvilket motiv dit størrelsesmærke skal have. Vi har mange forskellige motiver og holder du musen hen over et motiv står der navnet på motivet samt antallet af mærker du får pr ark. 
  5. Til slut skal du vælge om du selv vil fjerne overskydende folie fra dine strygemærker, eller om du ønsker vi skal gøre det så du modtager strygemærker der er klar til brug. 

Du vil altid modtage et udkast pr mail inden vi sender din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat. Layoutet tilsendes efter ordren er afgivet.

 

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser
  • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-2 dage
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.