Menu
Din kurv

Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser

Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser

Hold styr på størrelserne med vores funktionelle størrelsesmærker

Få en problemfri oplevelse, når du skal sortere tøj i dit klædeskab, med disse søde størrelsesmærker! Vores mærker er den perfekte løsning, når du har brug for at finde de rigtige størrelser i en fart. De kan nemt fastgøres på børne- eller voksen tøj, og er lavet i holdbart materiale.

Mange farver og motiver

Vores størrelsesmærker kommer i en bred vifte af farver og søde motiver, så du kan vælge det, der passer bedst til din stil. Fra farverige enhjørninger til sjove dyr og skønne blomster, vi har noget for enhver smag. Med vores fleksible tilgang kan du vælge præcis de størrelser, du har brug for, og tilpasse mærkerne efter dine ønsker og behov.

Antal af mærker pr. ark afhænger af motivet, det nummer der står ved hver figur i menuen til højre, er det antal størrelsesmærker der er plads til på et ark. Du vil modtage et layout som vil svarer til det endelig resultat. Det er muligt at få ændret i layoutet.  Layoutet tilsendes efter ordren er afgivet.

Så hvad venter du på? Tilføj vores søde størrelsesmærker til din garderobe i dag, og gør din hverdag mere praktisk og problemfri!

Sådan bestiller du :

  1. Vælg den farve dine størrelsesmærker skal have. 
  2. Vælg hvilken skrifttype tallet skal have, du kan se hvordan de forskellige skrifttyper ser ud, ved at bladre mellem dem og se teksten i tekstfeltet skifter til den valgte skrifttype. 
  3. Vælg op til 5 forskellige størrelser du ønsker dine størrelsesmærker skal have. Vælger du kun en størrelse så får du et ark med samme størrelse.
  4. Vælg hvilket motiv dit størrelsesmærke skal have. Vi har mange forskellige motiver og holder du musen hen over et motiv står der navnet på motivet samt antallet af mærker du får pr ark. 
  5. Til slut skal du vælge om du selv vil fjerne overskydende folie fra dine strygemærker, eller om du ønsker vi skal gøre det så du modtager strygemærker der er klar til brug. 

 

Specifikationer
Kan monteres på:
100% bomuld
100% polyester
Poly/bomuld blandinger
Montering:
Tid: 15 sec.
Temperatur: 150°C
Medium tryk (3/4 bar)

Fjern transfer ark varmt eller koldt

Teknisk data:
Polyurethan
Tåler gentagne vask
Tykkelse: 90 µm
  
Vaske instruktioner:
Vent 24 timer før første vask
Tåler rens
Max 80°C
Kan tørres i tumbler ved normal varme
Brug ikke blegemiddel eller andre kemikalier

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 252
Visninger: 8396
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger