Menu
Din kurv

Design dit eget navnemærke

Design dit eget navnemærke

Her har du en unik mulighed for at lave dit eget navne/logo mærke til dit tøj. 

Sådan bestiller du :

  1. Vælg den farve dine navnemærker skal have. 
  2. Består dit navnemærke kun af tekst, kan du vælge en skrifttype i shoppen og skrive din tekst i tekstfeltet. Du kan se hvordan de forskellige skrifttyper ser ud, ved at bladre mellem dem og se teksten i tekstfeltet skifter til den valgte skrifttype. 
  3. Har du allerede et navnemærke som er en billedfil kan du nemt uploade den. Bemærk billedet skal være mindst 1500*1500 pixels for at kunne bruges til tryk. Lever dit billede ikke op til kravene så kan du benytte dig af vores service hvor vi laver et brugbart billede til dig.
  4. Til slut skal du vælge om du selv vil fjerne overskydende folie fra dine navnemærker, eller om du ønsker vi skal gøre det så du modtager navnemærker der er klar til brug. 

Du vil altid modtage et udkast pr mail inden vi sender din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat. Layoutet tilsendes efter ordren er afgivet.

Bogstavhøjde min. 0,7 cm. Hvis der er tekst i forskellige størrelser er det den mindste tekst der er ca 0,7mm høj
Antallet af navnemærker afhænger af størrelsen på dit navnemærke, men vi bestræber os altid på at du får mest mulige mærker pr. ark som måler 25*20cm. 

Nedenfor kan du se nogle layout eksempler på hvor mange mærker der er pr ark. Antallet af mærker afhænger meget af hvor meget tekst der skal være. Jo mere tekst jo færre mærker. 


 

 

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design dit eget navnemærke
  • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-2 dage
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.