Menu
Din kurv

Sød dino nr 3 - strygemærke

Sød dino nr 3 - strygemærke

Perfekt til at upcycle tøj eller give yndlingsblusen en fin detalje

Ingenting er mere fantastisk end en sød og lidt farlig dinosaurus, og her har vi den perfekte tilføjelse til dit barns garderobe! Vores strygemærke med en sød og uskadelig dinosaurus er den perfekte detalje til enhver lille dino-jægers yndlingsbluse. Det er nemt at påføre på tøjet med et strygejern eller varmepresse og er en nem måde at upcycle dit tøj eller tilføje en fin detalje til yndlingsblusen.

Holdbar og alsidig

Vores strygemærker kan laves i alle regnbuens farver, så du kan vælge den farve, der passer bedst til dit barns personlige stil. Og med vores højkvalitets ØKOTEX-sertificeret strygestof, kan du være sikker på, at vores strygemærker ikke indeholder skadelige kemikalier. Strygemærket vil holde i lang tid, selv efter gentagne vaske, ved temperaturer op til 80 grader.

Vores dino strygemærke er 24*19,5 cm, og vil uden tvivl pynte på dit barns yndlingstøj. Det flotte motiv er både sødt og lidt farligt, og vil med garanti skabe glæde hos enhver lille dino-entusiast.

En farverig oplevelse

Og hvis du ønsker at gøre strygemærket endnu mere personligt, så kan du købe tekstilfarver og lade dit barn farvelægge motivet som var det en malebog. Dette er en sjov og kreativ måde at give strygemærket en ekstra personlig touch.

Så hvorfor ikke tilføje dette søde og farlige dino strygemærke til dit barns garderobe i dag? Det er nemt at påføre, vil give tøjet en fantastisk finish, og vil med garanti skabe glæde og begejstring hos dit barn. Bestil nu og oplev forskellen!

TIP: Køb tekstil farver og lad dit barn farvelægge motivet som var det en malebog.

Specifikationer
Kan monteres på:
100% bomuld
100% polyester
Poly/bomuld blandinger
Montering:
Tid: 15 sec.
Temperatur: 150°C
Medium tryk (3/4 bar)

Fjern transfer ark varmt eller koldt

Teknisk data:
Polyurethan
Tåler gentagne vask
Tykkelse: 90 µm
  
Vaske instruktioner:

Vent 24 timer før første vask
Tåler rens
Max 80°C
Kan tørres i tumbler ved normal varme
Brug ikke blegemiddel eller andre kemikalier

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Sød dino nr 3 - strygemærke
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 160
Visninger: 5349
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger