Menu
Din kurv

Komplet sæt (fiskebutik) stickers til IKEA DUKTIG legekøkken

Komplet sæt (fiskebutik) stickers til IKEA DUKTIG legekøkken
Komplet sæt (fiskebutik) stickers til IKEA DUKTIG legekøkken

Fiskebutk stickers til legekøkken

Skab en fantasifuld leg for dit barn med vores spændende fiskebutik-stickersæt til legekøkkenet! Dette sæt forvandler legekøkkenet til en lille fiskebutik, inklusive 6 forskellige madstickers, en tilpasselig menu-tavle og vigtige tekster som "menu" (5 cm i højden) og "fiskebutik" (10 cm i højden), ideel som butiksnavn.

Forestil dig den sjove oplevelse, dit barn vil have, når de skaber deres egen lille fiskebutik. Sættet giver mulighed for at tilpasse og ændre legekøkkenets udseende med livlige stickers. Uanset om du vælger at bruge alle stickers eller kun nogle få, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vælg farven på dine fiskebutik-stickers direkte fra menuen og tilføj et personligt præg til legekøkkenet. Lad dit barn udforske rollen som fiskehandler på en sjov og kreativ måde.

Legen begynder her! Bestil vores fiskebutik-stickersæt i dag og skab en unik og spændende legeoplevelse. Med muligheden for at tilpasse butiksnavnet og menuen er dette sæt det perfekte værktøj til at stimulere dit barns fantasi og kreativitet. Bestil nu og tag det første skridt mod en verden af leg!

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 46
Visninger: 1533
75.00kr.
Ex moms: 60.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger