Menu
Din kurv

For instant happy woman, just add wine

For instant happy woman, just add wine

Instant happy woman: Til de tørstige kvinder!

Er du på udkig efter en sjov måde at vise din tørst efter en god vin på? Så er dette "Instant happy woman, just add wine" strygemærke lige noget for dig! Dette strygemærke er perfekt til enhver tørstig kvinde, der elsker en god vin og godt selskab.

Unikt design - lavet til de tørstige kvinder

Dette strygemærke har et unikt og sjovt design, der vil få andre kvinder til at grine og smile. "Instant happy woman, just add wine" - det siger vist det hele! Dette strygemærke er perfekt til at vise verden, at du er en kvinde, der ved, hvordan man skal slappe af og nyde livet.

Tilpas farve og størrelse efter din smag

Dette strygemærke kan laves i din yndlingsfarve, så det passer perfekt til din stil. Strygemærket måler max 22,5*19,5cm, hvilket gør det til det perfekte tilbehør til enhver bluse eller t-shirt. Og montering er en leg - du kan nemt sætte det på en bluse med varmepresse eller strygejern. Og så er det endda vaskbart op til 80 grader - så du kan tage det med dig overalt!

Tilfredsstil din tørst på den sjove måde

Dette "Instant happy woman, just add wine" strygemærke er den perfekte måde at tilfredsstille din tørst på. Det er den perfekte gave til enhver tørstig kvinde, der elsker vin og godt selskab. Så hvorfor ikke bestille en i dag og vise verden, hvor sjov og livlig du er?

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
For instant happy woman, just add wine
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 299
Visninger: 9975
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger