Menu
Din kurv

Beklager jeg er allerede taget af en supersexet (indsæt selv)

Beklager jeg er allerede taget af en supersexet (indsæt selv)
Beklager jeg er allerede taget af en supersexet (indsæt selv)

Tilføj en sjov og flirtende detalje til dit tøj

Vil du vise verden, at du allerede er taget af en supersexet person? Dette strygemærke med teksten "Beklager, jeg er allerede taget af en supersexet (indsæt selv) pige" er en sjov og flirtende måde at gøre det på. Mærket måler ca. 23,5*19,5cm, og du kan vælge din yndlingsfarve fra vores farvepalette. Uanset om du vil tilføje lidt humor til din garderobe eller fortælle verden, at du allerede er optaget, er dette strygemærke en sjov og nem måde at gøre det på.

Giv en sjov og flirtende gave

Er du på udkig efter en sjov gave til en ven eller familiemedlem? Dette strygemærke er den perfekte gave til en person, der allerede er taget af en supersexet person. Det er også en sjov måde at tilføje et personligt præg til gaven. Du kan også overveje at købe mærket til dig selv og din partner for at vise verden, at I allerede er taget.

Holdbart design til enhver lejlighed

Dette strygemærke er lavet af høj kvalitet materiale, der holder til vask op til 80 grader. Du kan bruge det på alt fra t-shirts og jakker til tasker og hatte. Uanset om du skal ud at feste eller på arbejde, er dette strygemærke et stilfuldt og holdbart valg.

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
  • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-2 dage
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger