Menu
Din kurv

DIY, inspiration og tips RSS Feed

30 maj Hvorfor Siser EasyWeed er den mest solgte strygefolie
0 11
Fordele ved Siser® EasyWeed® StrygefolieFra nybegyndere til de mest erfarne professionelle – alle vælger P.S. Film – EasyWeed.Hvorfor har dette HTV-pr..
09 mar. Sådan laver du et DIY tøjdesign med strygestofrester
0 42
Introduktion:At genbruge strygestofrester er en fantastisk måde at skabe unikke tøjdesign på samtidig med at man reducerer affaldsmængden. I denne vej..
15 feb. Tips & Tricks til når du arbejder med holografisk tekstil folie
0 48
Holografisk strygefolie skaber en flerdimensionel effekt, der løfter dit design til et helt nyt niveau. Det kan skæres, så det ser præcis ud som rhins..
15 feb. Sådan bruger du Siser Metal strygefolien
0 52
Siser® Metal er en fantastisk måde at tilføje et metal look til dine projekter! Dette materiale har en glat finish, er blød og lækker og har et børste..
30 jan. Hvilke forskellige strygestoffer er der?
0 45
Hvis du er ny inden for strygestof, kan du måske tro, at alle materialer er ens. Dette er virkelig ikke tilfældet! Standard strygestofP.S. Film – Easy..
29 jan. Hvordan du vasker, tørrer og stryger du dit tøj der er dekoreret med strygestof
0 51
Når det kommer til strygestof (HTV), er et af de mest stillede spørgsmål ofte "hvordan vasker og tørrer jeg min dekorerede T-shirt på den rigtige måde..
29 jan. 5 tips til at montere strygestof lag på lag
0 47
Frisk dine designs op med flere farver og finish!I denne artikel bruger vi forkortelsen HTV som står for Heat Transfer Vinyl, på dansk strygefolie. De..
07 okt. Lav et Frankenstein strygemærke til Halloween
0 100
Lav Det Perfekte Frankenstein Strygemærke Til Halloween!Halloween er lige rundt om hjørnet, og hvad er bedre end at bære dit eget unikke præg på festl..
27 sep. Giv Dine Projekter Ekstraordinær Glans med Siser Twinkle Heat Transfer Vinyl!
0 160
Introduktion til Twinkle VinylSiser Twinkle Heat Transfer Vinyl er mere end bare almindelig vinyl; det er en funklende stjerne i den kreative verden! ..
27 sep. Siser P.S. Electric: Kreativ frihed - Oplev En Verden af Muligheder i Beklædningsdekoration!
0 71
Siser P.S. Electric: Kreativ frihed - Oplev En Verden af Muligheder i Beklædningsdekoration!Indledning: Siser P.S. Electric er ikke bare en almindelig..
27 sep. Lyser i Mørket! Oplev Magien med Siser P.S. Lumen Selvlysende Vinyl!
0 93
Er du klar til at opleve noget magisk? Mød Siser P.S. Lumen, en selvlysende PL-film designet specielt til varmeoverførselsapplikationer. Dette unikke ..
27 sep. Skriv på Tøjet med Siser Blackboard: Udtryk Din Kreativitet og Stil!
0 73
Skriv på Tøjet med Siser BlackboardIndledningVelkommen til en verden af kreativitet og muligheder med Siser Blackboard! Dette produkt er mere end bare..
27 sep. Åndbar Tekstil Magi med Siser P.S. Perfor: Revolutionerende Komfort & Stil
0 167
Åndbar Tekstil Magi: Oplev Komforten med Siser P.S. PerforIndledning: Magien ved Åndbare TekstilerÅndbare tekstiler er ikke bare en trend, de er en re..
31 jul. Stickers til postkassen: Unikke og tilpassede designs, nem påføring og sjove motiver
0 101
Vil du tilføje personlig charme til dit hjem? Opdag det spændende univers af postkassestickers! Med vores omfattende udvalg af unikke og tilpassede de..
31 jul. Reflekterende solbeskyttelsesfilm NEXFIL HP Silver 20 EXT: Et Effektivt Valg til Solbeskyttelse
0 110
IntroduktionVelkommen til vores dybdegående artikel om Reflekterende solbeskyttelsesfilm NEXFIL HP Silver 20 EXT. Hvis du ønsker at beskytte dit hjem ..
Viser 1 til 15 af 57 (4 side(r))