Menu
Din kurv

Lav din egen sticker med logo

Lav din egen sticker med logo
-34 %

Skab dit eget design

Skab en unik sticker med dit eget design, der repræsenterer dit firma. Vælg en farve, størrelse og tekst, der passer til dit brand og udtryk. Lad kreativiteten flyde, og skab en unik sticker, som vil skille sig ud og tiltrække opmærksomhed. Med vores brugervenlige designværktøj kan du nemt skabe dit eget design, så du får lige præcis den sticker, du ønsker.

Få mere synlighed

Med en personliggjort sticker med dit firma logo kan du skabe mere synlighed for dit brand. Du kan nemt montere stickeren på alle rene og glatte overflader, såsom biler, vinduer og skilte. Dette vil give dig mulighed for at reklamere for dit firma på farten eller på din butik. Det er en enkel og effektiv måde at øge din synlighed og skabe opmærksomhed omkring dit brand.

Nem og hurtig montering

Vi anbefaler, at du benytter dig af vores monteringsskraber for at opnå det bedste resultat, når du skal montere din sticker. Med denne skraber vil du undgå eventuelle luftbobler og sikre, at din sticker sidder perfekt på overfladen. Monteringsskraberen er nem at bruge og vil gøre monteringsprocessen hurtig og enkel. Nu kan du nemt og hurtigt montere din personliggjorte sticker og skabe mere synlighed for dit brand.

OBS: Når du indtaster dine egen info er det ikke muligt at lave en præcis forhåndsvisning her på siden, men vi udarbejder et layout til dig når du har bestilt så du kan se hvordan din sticker kommer til at se ud, og har du nogle ændringer retter vi dem til du har det produkt du ønsker.

Sådan bestiller du :

 • Vælg farven på din sticker i farvepaletten
 • Skriv derefter hvad der skal stå på den første linie f.eks. firmanavn
 • Vælg hvilken skrifttype du ønsker at benytte til din første tekstlinie.
  Se hvordan skrifttypen ser ud i rubrikken tekst eksempel.
 • Det er valgfrit om du vil benytte anden tekst linie, ønsker du at benytte den skriver du din tekst og vælger en skrifttype til den 
 • Tekstplacering betyder at du kan vælge hvordan teksten skal opstilles.
 • Så skal du vælge et af de mange forhåndslavede logoer. 
 • Placering af logo betyder at du kan vælge hvordan logoet skal placeres i forhold til din tekst.
  Det grønne ikon viser logo placeringen.
 • Du skal vælge en max bredde og max højde på din sticker. Vi skal nok få det til at passe så det ikke bliver strukket. 
 • Skal stickeren spejlvendes ? Hvis du f.eks. skal montere din sticker på indersiden af en rude som folk udefra skal kunne læse, kan du vælge at få den spejlvendt.

I tvivl om noget ? Benyt de gule MERE INFO knappe for yderligere info, eller send os en mail på kontakt@strygestof.dkValg af størrelse

Det smarteste er at måle det sted du ønsker at placere stickeren, mål hvor meget den maximalt må fylde. Når du har opsat stickeren her på siden, skal du tage stilling til om stickeren er lige så høj som den er bred, eller om den eksempelvis er dobbelt så bred som den er høj. Du betaler vi de mål du vælger og vi ændrer ikke på din opsætning.

Eksempel: Hvis du designer en meget bred sticker der ikke er særligt høj og vælger 30x30cm, vil det færdige resultat måske kun være 30x10 cm.

   

  Skriv en anmeldelse

  Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
  Lav din egen sticker med logo
  • : Kan afsendes i dag
  Salgsmængde: 700
  Visninger: 23349
  Hurtig, tilbudet slutter om:
  Dag
  Timer
  Min.
  Sek.
  26.40kr.
  40.00kr.
  Ex moms: 21.12kr.

  Tilgængelighedsindstillinger