Menu
Din kurv

Læder mærker til tøj | Læder labels

Læder mærker til tøj | Læder labels

 

Holdbarhed og bæredygtighed

Leder du efter et nyt og spændende materiale til at tilføje ekstra detaljer til dine tøj, møbler, tæpper og meget mere? Så er vores veganske læder mærker til tøj lige noget for dig!

Vores mærker er fremstillet af en blanding af papir og plast, og er et unikt vaskbart materiale, som ser ud og føles som rigtigt læder. Det bedste er, at vores læder mærker også har stoffets og papirets egenskaber, hvilket giver dig uendelige kreative muligheder.

Unikt materiale og kreativ anvendelse

Det rustikke udtryk på materialet bliver endda forstærket efter vask, og du kan nemt vaske det ved max 40 °C, selvom det krymper ca. 5%. For det bedste resultat anbefaler vi at arbejde med materialet i fugtig tilstand, og det tåler endda strygning på bagsiden ved lav temp.

Let at bruge og tilpasse

Vores læder mærker er meget alsidige og kan bruges til alt lige fra tøj, møbler, tekstiler, tæpper og meget mere. Brug dem til at skabe nye og interessante udtryk på dit tekstil, og giv dine projekter det unikke og stilfulde look, som du har drømt om.

Så hvorfor vente? Køb vores veganske læder mærker til tøj i dag og begynd at eksperimentere med dit kreative potentiale!

 

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Læder mærker til tøj | Læder labels
  • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-2 dage
30.00kr.
Ex moms: 24.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger