Menu
Din kurv

Størrelses, logo og vaskemærker


Et størrelses- eller navnemærke er en uundværlig del til dit hjemmesyede tøj - mærkerne monteres hurtigt og nemt, og de holder vask efter vask. De fås i et væld af flotte farver, og er ved til at give dit tøj et eksklusivt look. Du kan mixe og matche farver, størrelser og motiver lige som du har lyst til. 

PDF Vejledning til montering af strygestof - til download
Populær
Bestil og download vores step-by-step vejledning, så du ved hvordan du nemt montere dine strygemærker.Efter bestilling vil din vejledning være tilgængelig når din ordre har status som afsendt..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Her har du en unik mulighed for at lave dit eget navne/logo mærke. Upload en fil med et tydeligt logo og/eller skriv dit navn og vælg en skrifttype du synes bedst om, vælg farve på dit ark og læg i kurven. Bogstavhøjde 1 cm. Hvis der er tekst i forskellige størrelser er det den mindste tekst de..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
En enkel og yderst stor mængde størrelsesmærker til prisen. Du kan selv vælge størrelser og farve på dine størrelsesmærker. Størrelsesmærkerne er super nemme at montere, og de holder vask efter vask uden at blive stive. Vinylen er super tynd, så selv sarte børnenakker bliver ikke generet af mærkerne..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
En enkel og yderst stor mængde størrelsesmærker til prisen. Du kan selv vælge størrelser og farve på dine størrelsesmærker. Disse mærker er lavet i en særlig strækbar vinyl som er udviklet til strækstof. Størrelsesmærkerne er super nemme at montere, og de holder vask efter vask uden at blive st..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Størrelsesmærker fra Strygestof og design er ikke alene praktiske, de er også nemme at sætte i tøjet. Du behøver kun et strygejern og en hård overflade som f.eks. et skærebrædt i træ. Størrelsesmærkerne er lavet i super tynd ØKOTEX folie, så de generer ikke som andre ligende tøjmærker. Du ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Her har du en unik mulighed for at lave dit eget størrelsesmærke. Upload en fil, vælg farve, størrelser og evt. tekst. Tilføjer du tekst reduceres antallet af mærker, da teksten også fylder på arket.Inden vi laver dine størrelsesmærker, vil du modtage et layout, så du kender størrelse og a..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Størrelsesmærke med motiv og enkeltstørrelser - 1 ark á 25*20cmStørrelsesmærke med motiv og enkeltstørrelser - 1 ark á 25*20cm
Populær
Super praktiske strygemærker til tøj. Du kan selv vælge størrelser, farve samt tekst, så du får personlige mærker. Størrelsesmærkerne er super nemme at montere blot du har et strygejern og en hård overflade som f.eks. en træskærebrædt. De holder vask efter vask uden at blive stive. Vinylen er s..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Super praktiske strygemærker til tøj. Du kan selv vælge størrelser, farve samt tekst, så du får personlige mærker. Disse mærker er lavet i en særlig strækbar vinyl som er udviklet til strækstof.  Størrelsesmærkerne er super nemme at montere blot du har et strygejern og en hård overflade som f.eks. e..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Størrelsesmærker kun tal - 1 ark á 25*20cmStørrelsesmærker kun tal - 1 ark á 25*20cm
Populær
En enkel og yderst stor mængde størrelsesmærker til prisen. Du kan selv vælge størrelser og farve på dine størrelsesmærker. Størrelsesmærkerne er super nemme at montere, og de holder vask efter vask uden at blive stive. Vinylen er super tynd, så selv sarte børnenakker bliver ikke generet af mær..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
En enkel og yderst stor mængde størrelsesmærker til prisen. Du kan selv vælge størrelser og farve på dine størrelsesmærker. Disse mærker er lavet i en særlig strækbar vinyl som er udviklet til strækstof. . Mærkerne er nemme at montere, og de holder vask efter vask uden at blive stive...
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Super praktiske strygemærker til tøj. Du kan selv vælge størrelser, farve samt tekst, så du får personlige mærker. Størrelsesmærkerne er super nemme at montere, og de holder vask efter vask uden at blive stive. Vinylen er super tynd, så selv sarte børnenakker bliver ikke generet af mærkerne.Antal af..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Super praktiske vaskesymboler til det hjemmesyede tøj. Ideelt til dig der sælger dit håndlavede tøj, så modtager aldrig er i tvivl om hvordan det skal vaskes. Hvert symbol er max. 2 cm i højden. Du vil altid modtage et udkast inden vi laver din bestilling, så du kender størrelse og antal. ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Viser 1 til 12 af 12 (1 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.
testapprove