Menu
Din kurv

DIY

Hos os finder du alt, hvad du skal bruge, for at skabe dit helt eget personlige udtryk og unikke stil.

Skab hyggelige og kreative stunder sammen med dem, du holder af, med vores fantastiske udvalg af DIY produkter. 

Uanset om du er erfaren eller er helt nybegynder, så kan vores DIY produkter hjælpe dig med at udleve din kreativitet og skabe noget helt unikt. Og bedst af alt, så kan du nyde en hyggelig stund sammen med dem, du holder af, mens I arbejder på jeres projekter.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have de rigtige materialer, når man arbejder med DIY projekter, og derfor har vi sørget for at levere alt, hvad du skal bruge, lige til døren. Så du kan begynde at skabe med det samme og få den glæde og tilfredsstillelse, som kun håndarbejde kan give.

Så hvorfor ikke tage det første skridt mod en mere kreativ og personlig tilværelse? Bestil dine DIY produkter i dag og lad os hjælpe dig med at skabe noget, der er helt unikt for dig. Vi er sikre på, at du vil elske vores produkter og den værdi, de kan tilføje til dit liv.

Vi sender dagligt ordre afstedFri fragt 
over 500,- i DK
(metermål undtaget)

Hurtig levering
Vi kan levere på 1-2 hverdage

 

Lav din egen regnbue og få den fineste sommerbluseDer er noget helt magisk ved regnbuer, og her kan du lave din egen.Du får en regnbue skabelon magen til den du ser på billedet, men du kan også lave din helt egen. Derudover så får du 4 flotte regnbue folie..
80.00kr.
Ex moms:64.00kr.
Sjov julesweater med glimmerDekorér din egen julesweater med effekter med det flotteste glimmer strygestof.Du får 3 ark glimmer strygestof i sort, rød og guld samt en skabelon så du har alt hvad du skal bruge for at lave din egen julesweater. Du skal blot bruge en s..
90.00kr.
Ex moms:72.00kr.
Viser 1 til 2 af 2 (1 side(r))