Menu
Din kurv

Bling

I denne spændende kategori finder du nogle rigtig spændende strygemærker. Strygemærkerne består af små prikker, som tilsammen danner et fint motiv. Du kan opnå en rigtig flot rhinsten effekt, hvis du får motivet lavet i en af de fantastisk flotte holografiske folier, så undgår du også at de små rhinsten falder af, så du kan derfor også bruge strygemærkerne til helt små børn.

Bestil og download vores step-by-step vejledning, så du ved hvordan du nemt montere dine strygemærker.Efter bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse med link til download af vejledningen. Den vil også være at finde ved at logge ind i shoppen under 'Min konto'..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne bjørn.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19,6*20cm&nbs..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du vil med mickey, så skulle du prøve ham i en af de nye top fede farveskiftende folier. Effekten er virkelig fed.Motivet måler ca. 20*19,5cm  Produkt information:- Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Vask op til 40 grader. - Monteres med varmepresse eller stryg..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne brølende tiger.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19,6*20cm Prod..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Dette smukke hestehoved er noget for sig. Det består af mange små prikker der tilsammen bliver det fineste motiv.Motivet måler ca.19,6*24cm Produkt information:- Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Vask op til 40 grader. - Monteres med varmepresse eller s..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne enhjørning.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19*24,5&..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert synes om denne flamingo.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19,5*23..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne prægtige løve.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 19,6*..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
 Dotted Mickey - strygemærke
Populær
Er du vil med mickey, så skulle du prøve ham i en af de nye top fede farveskiftende folier. Effekten er virkelig fed.Motivet måler ca. 24*19cm   Produkt information:- Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Vask op til 40 grader. - Monteres med varm..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske dette pirat dødningehoved.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske dette fede strygemærke.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 20..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Er du til fede og anderledes motiver, så vil du helt sikkert elske denne smukke sommerfugl.  Motivet består af prikker, der tilsammen danner dette skønne motiv. Prøv med en af vores holografiske folier, og se den super fede rhinsten effekt uden fare for at stenene falder af!Motivet måler 24,5*18cm P..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Viser 1 til 12 af 17 (2 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.