Menu
Din kurv

Tryk til sports- og firmatøj

Bestil og download vores step-by-step vejledning, så du ved hvordan du nemt montere dine strygemærker.Efter bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse med link til download af vejledningen. Den vil også være at finde ved at logge ind i shoppen under 'Min konto'..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Navn til sports tøjHøjde på bogstaver 4cm. Vælg antal bogstaver der er i navnet i menuen til højre.Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Vask op til 60 grader. - Monteres med va..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Rygnummer 20cm højt (max 2 cifre)Trænger sportstøjet til at blive piftet op med rygnummer, så kan du her nemt og hurtigt få lavet tal som passer på sportstøjet.Strygemærket bliver lavet i blød ØKOTEX vinyl der egner sig til sportstøj med stræk i. Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - S..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Brystnummer tryk med 5 cm høje bogstaver, velegnet til f.eks. shorts og t-shirts.Trænger sportstøjet til at blive piftet op med rygnummer, så kan du her nemt og hurtigt få lavet tal som passer på sportstøjet.Strygemærket bliver lavet i blød ØKOTEX vinyl der egner sig til sportstøj med stræk i. ..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Har du et ensfarvet logo kan du uploade det og få lavet det som et flot ensfarvet strygemærke til dit tøj.Du får et ark (25*20cm) fyldt med dit logo i lige den størrelse du ønsker for kun 60 kr. Der er ingen opstarts gebyr. Om du ønsker et stort logo eller flere små,  er prisen den samme.  Du bestem..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
5cm teksthøjde, max. 25cm i breddenPris pr bogstav er 5 kr. Vælg antal bogstaver i menuen og skriv navnetProdukt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester blandinger.- Vask op til 60 grader. - Monteres ..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Viser 1 til 6 af 6 (1 side(r))
Her på siden gemmer vi cookies. for at forbedre brugeroplevelsen.