Menu
Din kurv

Stickers/klistermærker

Gratis fragtNår du handler for min. 500 kr får du automatisk gratis fragt. Vi sender naturligvis din ordre som forsikret forsendelse til nærmeste pakkeshop.Metervarer og beklædning er undtaget.     ..
Bogstavbonanza!Er dit barn i gang med at lære alfabetet? Så har vi den perfekte løsning til at gøre det endnu sjovere! Vores wallsticker sæt med hele alfabetet giver dit barn mulighed for at lære bogstaverne på en sjov og kreativ måde.Med bog..
59.00kr.
Ex moms:47.20kr.
Personlig og unik dekorationVores wallsticker leveres med en masse løse stjerner, som du selv kan placere efter ønske. Dette gør, at du kan skabe en helt unik og personlig dekoration til dit børneværelse. Stickeren laves i forskellige størrelser for at si..
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Vis din indre Batman med vores seje wallsticker!Er du en ægte Batman-fan? Så har vi den perfekte dekoration til dig! Med vores "I'm not saying I'm Batman" wallsticker kan du vise alle, at du har en indre superhelt gemt i dig. Stickeren kan skabe en episk atmosf&aeli..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Bager stickers til legekøkkenetSkab en magisk oplevelse for dit barn med vores fantastiske bagerbutik-stickersæt til legekøkkenet! Dette sæt forvandler legekøkkenet til en lille bagerbutik, komplet med 6 forskellige madstickers, en tilpasselig menu-tavle og n&osl..
75.00kr.
Ex moms:60.00kr.
Fiskebutk stickers til legekøkkenSkab en fantasifuld leg for dit barn med vores spændende fiskebutik-stickersæt til legekøkkenet! Dette sæt forvandler legekøkkenet til en lille fiskebutik, inklusive 6 forskellige madstickers, en tilpasselig menu-tavle og vi..
75.00kr.
Ex moms:60.00kr.
Frugtbod stickers til legekøkkenetForkæl dit barn med vores charmerende frugtbod-stickersæt til legekøkkenet! Dette sæt forvandler legekøkkenet til en lille frugtbod med 6 farverige madstickers, en tilpasselig menu-tavle og nøgleteksterne "menu&..
75.00kr.
Ex moms:60.00kr.
Grønthandler stickers til legekøkkenetForkæl dit barn med vores fantastiske grønthandler-stickersæt til legekøkkenet! Dette sæt forvandler legekøkkenet til en lille grønthandler med 6 farverige madstickers, en tilpasselig menu-tavle og ..
75.00kr.
Ex moms:60.00kr.
Isbod stickers til legekøkkenForkæl dit barn med vores fantastiske isbod-stickersæt til legekøkkenet! Dette sæt transformerer legekøkkenet til en lille isbod med 6 forskellige lækre madstickers, en tilpasselig menu-tavle og nøgleteksterne "..
75.00kr.
Ex moms:60.00kr.
Microovns sticker til IKEA DUKTIG legekøkkenGiv dit IKEA DUKTIG legekøkken en magisk opgradering med vores charmerende microovn-stickers! Skab et autentisk køkkenmiljø for dit barn, der ligner mor og fars køkken med denne fine mikroovn. Disse stickers er n..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Opvaskemaskine sticker til IKEA DUKTIG legekøkkenGiv dit IKEA DUKTIG legekøkken en moderne opdatering med vores fantastiske opvaskemaskine-stickers! Skab et autentisk køkkenmiljø for dit barn, der efterligner mor og fars køkken med dette unikke opvaskemask..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Ovn sticker til IKEA DUKTIG legekøkkenForvandl dit IKEA DUKTIG legekøkken til et inspirerende legemiljø med vores elegante ovn-stickers! Skab den perfekte kulisse til fantasifuld madlavning, der ligner mor og fars køkken. Dette sæt, bestående af en ba..
75.00kr.
Ex moms:60.00kr.
Pizzaeria sticker til legekøkkenetForkæl dit barn med vores lækre pizzaria-stickersæt til legekøkkenet! Dette sæt forvandler legekøkkenet til en lille pizzaria med 6 velsmagende madstickers, en tilpasselig menu-tavle og nøgleteksterne "men..
75.00kr.
Ex moms:60.00kr.
Slagter sticker til legekøkkenetForkæl dit barn med vores autentiske slagter-stickersæt til legekøkkenet! Dette sæt forvandler legekøkkenet til en lille slagter med 6 farverige madstickers, en tilpasselig menu-tavle og nøgleteksterne "menu"..
75.00kr.
Ex moms:60.00kr.
Vaskemaskine stickers til IKEA DUKTIG legekøkkenForvandl dit IKEA DUKTIG legekøkken til et autentisk køkkenunivers med vores fantastiske vaskemaskine-stickers! Nu kan dit barn opleve glæden ved at have en egen vaskemaskine, præcis som i mor og fars køkken...
75.00kr.
Ex moms:60.00kr.
Giv dit børneværelse et magisk touch med vores Peter Pan sticker!Vil du tilføje lidt magi til dit børneværelse? Så er vores Peter Pan klistermærke det perfekte valg for dig. Vores "Never grow up Peter Pan" sticker indeholder de hyggelige fig..
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Få dine kanin-drømme opfyldt med vores søde kanin-klistermærker!Er du vild med kaniner? Så er vores søde kanin-klistermærker det perfekte valg for dig. Med vores klistermærker kan du tilføje lidt hoppende sjov og nuttet atmosfære ti..
100.00kr.
Ex moms:80.00kr.
Fleksibel montage skraber. Reducerer risikoen for luftbobler og ridser.Et godt redskab når du skal montere dine stickers. Montage skraberen kan bruges igen og igen.Måler 7*10cm ..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Viser 1 til 18 af 18 (1 side(r))