Menu
Din kurv

Stickers/klistermærker


Rovfugle silhuet klistermærke til vinduer eller andet.Med en rovfugle silhuet undgår du at småfuglene flyver imod vinduerne. For bedst effekt påklæbes silhuetterne ydersiden af ruden ca. midt på, så de ikke sidder i skygge af tagudhæng eller lignen..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Affaldssorterings klistermærke
Populær
Har du brug for at få styr på affaldet? Så er løsningen lige her!Her kan du vælge den eller de stickers der passer på dit behov for affaldssortering, så alle i familien kan finde ud af at få sorteret affaldet korrekt.Har du et ønske som..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Hele alfabetet som klistermærkerHar du et barn, som skal til at lære eller er ved at lære alfabetet, så har vi den perfekte wallsticker til væggen. Bogstaverne bliver leveret på et ark og dermed sættes bogstaverne op på væggen enkeltvis. ..
59.00kr.
Ex moms:47.20kr.
Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, lysægte 5-års folie, dog holder den længere hvis det monteres indendørsDu kan også montere dit klistermærke på bilens lak, hvis du ønsker det.Mål ca. 14*14cmMonterings vejlednin..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Endnu en super fin sticker til den store dag. Stickeren leveres med 5 linier, hvoraf navn og dato personliggøres til Jeres store dag.Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er at klistre din smukke tekst op på dit eget skilt.Du vælger selv bredden på din..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Design dit eget klistermærkeHer har du en unik mulighed for at designe din egen klistermærke. Du har en lang række forskellige skrifttyper at vælge imellem og du kan se hvordan hver enkelt skrifttype ser ud inden du bestiller.Stickeren er uden baggrund, det betyder at du får selve motivet el..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Dream big little oneSød tekst med en masse skønne stjerner, lige til at montere på en væg eller måske et spejl. Stickeren leveres med en masse løse stjerner, så du selv kan bestemme hvordan de skal sidde, og derved får du et helt unikt ..
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Utrolig sød sticker til jeres bryllup. Overrask din kommende mand med denne søde tekst der er nem at sætte på et skilt som jeres børn kan holde. Der er garanti for fugtige øjenkroge hos din mand Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Den fedeste sticker til madkassen, døren, vinduet eller, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Højden er max 10cm, bredden afhænger af forbogstavet. Et I er f.eks. en del smallere end et W. Kan tørres over med en fugtig klud&..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Fed FORTNITE sticker i lige den størrelse og farve du ønsker. Kan monteres på alle glatte flader endda så som vægge, vinduer, biler mv. Vi anbefaler at du benytter dig af vores monteringsvejledning og en monteringsskraber for at opnå det bedste..
85.00kr.
Ex moms:68.00kr.
Gør andre billister opmærksomme på at du har din hund med dig i bilen med denne søde sticker.Klistermærket måler 20*20 cmHusk at bestille vejledningen, så du ved hvordan dine stickers skal monteres..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Fed wallsticker med med Batman. Vælg størrelsen samt farven på wallstickeren så den passer ind hjemme hos Jer. Wallstickeren leveres uden baggrund.For det bedste resultat anbefaler vi vores vejledning samt montageskraberMonterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Mange med et usynligt handicap oplever mistroiske blikke, når de forlader deres bil på en handicapparkeringsplads. Derfor har vi  designet et skilt, du kan sætte på din bil. Skiltene kan også bruges i andre sammenhænge til at forklare et usynligt ha..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Intet bryllup uden dekoration af brudeparrets bil. Vi har lavet denne søde sticker som du kan få lavet i lige den farve og størrelse du ønsker.Monterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
45.00kr.
Ex moms:36.00kr.
Har du brug for at få styr på legetøjet ? Så er løsningen lige her!Du kan designe stickers til kasserne med legetøjet så de passer lige til dit behov, så alle i familien kan finde det de mangler eller blot holde styr på legetøjet ..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Har du brug for at få styr på legetøjet ? Så er løsningen lige her!Du kan designe stickers til kasserne med legetøjet så de passer lige til dit behov, så alle i familien kan finde det de mangler eller blot holde styr på legetøjet ..
14.00kr.
Ex moms:11.20kr.
Forny eller opfrisk en væg eller et helt værelse med luftballoner i din ynglings farve.Vælg selv størrelsen og farven på luftballonerne i menuen.  Tip: Mix forskellige farver og størrelser og få et anderledes og frisk udtryk. N&arin..
40.00kr.
Ex moms:32.00kr.
Fleksibel montage skraber. Reducerer risikoen for luftbobler og ridser.Et godt redskab når du skal montere dine stickers. Montage skraberen kan bruges igen og igen.Måler 7*10cm..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Dekorer alt med en glat overflade med disse fantastiske personlige vinyl stickers.Navne klistermærket består af seperate bogstaver, skåret ud i en  ensfarvet, lysægte 5-års folie  Sådan bestiller du : Skriv&..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Forny eller opfrisk en væg eller et helt værelse med prikker i din ynglings farve.Vælg selv størrelsen og farven på prikkerne i menuen.  Tip: Mix forskellige farver og størrelser og få et anderledes og frisk udtryk. Når du væ..
40.00kr.
Ex moms:32.00kr.
Viser 1 til 20 af 30 (2 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.