Menu
Din kurv

Stickers/klistermærker


Skønne luftballonerForny eller opfrisk en væg eller et helt værelse med luftballoner i din ynglings farve.Vælg selv størrelsen og farven på luftballonerne i menuen.  Tip: Mix forskellige farver og størrelser og få et anderledes og..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Flot med prikkerForny eller opfrisk en væg eller et helt værelse med prikker i din ynglings farve.Vælg selv størrelsen og farven på prikkerne i menuen.  Tip: Mix forskellige farver og størrelser og få et anderledes og frisk udtryk. N..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Sjove ansigterMed disse sjove ansigter kan du nemt lave mange sjove krea projekter med ungerne. Tip: Mal et tomt syltetøjsglas indvendig med akrylmaling, og sæt en af disse stickers udenpå og vupti, så har du en fin blyantsholder. Eller beklæd en tom ..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Flotte stjerner Forny eller opfrisk en væg, et helt værelse eller en kommode med skønne stjerner i din ynglings farve.Vælg selv størrelsen og farven på stjerne i menuen.  Tip: Mix forskellige farver og størrelser og få et anderled..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Affaldssorterings klistermærke
Populær
Visuel affaldssorteringHar du brug for at få styr på affaldet? Så er løsningen lige her!Her kan du vælge den eller de stickers der passer på dit behov for affaldssortering, så alle i familien kan finde ud af at få sorteret affaldet korrekt. ..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Hele alfabetet som klistermærkerHar du et barn, som skal til at lære eller er ved at lære alfabetet, så har vi den perfekte wallsticker til væggen. Bogstaverne bliver leveret på et ark og dermed sættes bogstaverne op på væggen enkeltvis. ..
59.00kr.
Ex moms:47.20kr.
Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, lysægte 5-års folie, dog holder den længere hvis det monteres indendørsDu kan også montere dit klistermærke på bilens lak, hvis du ønsker det.Mål ca. 14*14cm..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Endnu en super fin sticker til den store dag. Stickeren leveres med 5 linier, hvoraf navn og dato personliggøres til Jeres store dag.Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er at klistre din smukke tekst op på dit eget skilt.Du vælger selv bredden på din sticker i menuen, så den komme..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Design dit eget klistermærkeHer har du en unik mulighed for at designe din egen klistermærke, hvad enten det er tekst eller et motiv. Du har en lang række forskellige skrifttyper at vælge imellem og du kan se hvordan hver enkelt skrifttype ser ud inden du bestiller.St..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Dream big little oneSød tekst med en masse skønne stjerner, lige til at montere på en væg eller måske et spejl. Stickeren leveres med en masse løse stjerner, så du selv kan bestemme hvordan de skal sidde, og derved får du et helt unikt ..
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Utrolig sød sticker til jeres bryllup. Overrask din kommende mand med denne søde tekst der er nem at sætte på et skilt som jeres børn kan holde. Der er garanti for fugtige øjenkroge hos din mand Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Den fedeste sticker til madkassen, døren, vinduet eller, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Højden er max 10cm, bredden afhænger af forbogstavet. Et I er f.eks. en del smallere end et W. Kan tørres over med en fugtig klud&..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Fed FORTNITE sticker i lige den størrelse og farve du ønsker. Kan monteres på alle glatte flader endda så som vægge, vinduer, biler mv. Vi anbefaler at du benytter dig af vores monteringsvejledning og en monteringsskraber for at opnå det bedste..
85.00kr.
Ex moms:68.00kr.
Gør andre billister opmærksomme på at du har din hund med dig i bilen med denne søde sticker.Klistermærket måler 20*20 cm    ..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Fed wallsticker med med Batman. Vælg størrelsen samt farven på wallstickeren så den passer ind hjemme hos Jer. Wallstickeren leveres uden baggrund.For det bedste resultat anbefaler vi vores vejledning samt montageskraber  ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Mange med et usynligt handicap oplever mistroiske blikke, når de forlader deres bil på en handicapparkeringsplads. Derfor har vi  designet et skilt, du kan sætte på din bil. Skiltene kan også bruges i andre sammenhænge til at forklare et usynligt ha..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Intet bryllup uden dekoration af brudeparrets bil. Vi har lavet denne søde sticker som du kan få lavet i lige den farve og størrelse du ønsker. ..
45.00kr.
Ex moms:36.00kr.
Søde kalendertal til din julekalenderDu får 24 søde kalender klistermærker med tallene fra 1-24 så det er nemt at se hvilken kalendergave der skal åbnes næste gang. Vælg selv farven på dine kalendertalHver grantræ må..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Søde kalendertal til din julekalenderDu får 24 søde kalender klistermærker med tallene fra 1-24 så det er nemt at se hvilken kalendergave der skal åbnes næste gang. Vælg selv farven på dine kalendertalHvert hjerte måler 2..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Har du brug for at få styr på legetøjet ? Så er løsningen lige her!Du kan designe stickers til kasserne med legetøjet så de passer lige til dit behov, så alle i familien kan finde det de mangler eller blot holde styr på legetøjet ..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Viser 1 til 20 af 35 (2 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.