Menu
Din kurv

Stickers/klistermærker


Rovfugle silhuet klistermærke til vinduer eller andet.Med en rovfugle silhuet undgår du at småfuglene flyver imod vinduerne. For bedst effekt påklæbes silhuetterne ydersiden af ruden ca. midt på, så de ikke sidder i skygge af tagudhæng eller lignende.Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, vejrfa..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Affaldssorterings klistermærke
Populær
Har du brug for at få styr på affaldet? Så er løsningen lige her!Her kan du vælge den eller de stickers der passer på dit behov for affaldssortering, så alle i familien kan finde ud af at få sorteret affaldet korrekt.Har du et ønske som ikke er vist i shoppen, så send os blot en mail på kontakt..
15.00kr.
Ex moms:12.00kr.
Hele alfabetet som klistermærkerHar du et barn, som skal til at lære eller er ved at lære alfabetet, så har vi den perfekte wallsticker til væggen. Bogstaverne bliver leveret på et ark og dermed sættes bogstaverne op på væggen enkeltvis. Når du køber vægdekoration på et ark, kan du sætte dine w..
59.00kr.
Ex moms:47.20kr.
Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, lysægte 5-års folie, dog holder den længere hvis det monteres indendørsDu kan også montere dit klistermærke på bilens lak, hvis du ønsker det.Mål ca. 14*14cmMonterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Endnu en super fin sticker til den store dag. Stickeren leveres med 5 linier, hvoraf navn og dato personliggøres til Jeres store dag.Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er at klistre din smukke tekst op på dit eget skilt.Du vælger selv bredden på din sticker i menuen, så den kommer til at..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Design dit eget klistermærkeHer har du en unik mulighed for at designe din egen klistermærke. Du har en lang række forskellige skrifttyper at vælge imellem og du kan se hvordan hver enkelt skrifttype ser ud inden du bestiller.Du bestiller nemt ved at du blot skriver din tekst, vælger skrifttype, far..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Utrolig sød sticker til jeres bryllup. Overrask din kommende mand med denne søde tekst der er nem at sætte på et skilt som jeres børn kan holde. Der er garanti for fugtige øjenkroge hos din mand Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er at klistre din smukke tekst op på dit eget skilt.D..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Den fedeste sticker til madkassen, døren, vinduet eller, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Højden er max 10cm, bredden afhænger af forbogstavet. Et I er f.eks. en del smallere end et W.   Husk at bestille vejledningen, så du ved hvordan dine stickers skal monter..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Fed FORTNITE sticker i lige den størrelse og farve du ønsker. Kan monteres på alle glatte flader endda så som vægge, vinduer, biler mv. Vi anbefaler at du benytter dig af vores monteringsvejledning og en monteringsskraber for at opnå det bedste resultat.Monterings vejledning er tilgængelig..
85.00kr.
Ex moms:68.00kr.
Elsker du FORTNITE, så vil du elske denne total fede FORTNITE sticker som kan laves med DIT navnKan monteres på alle glatte flader som vægge, vinduer, biler mv. Monterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
85.00kr.
Ex moms:68.00kr.
Elsker du dyr, så vil du med garanti også elske disse heartbeat stickers som fås med alverdens dyr. Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, lysægte 5-års folie, dog holder den længere hvis det monteres indendørsMotivet måler 20 cm i længden og ca 11 cm i højden dog med undtagelser da nogle motive..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Super fin sticker  med den sødeste tekst.Vælg selv ønsket farve på stickeren samt størrelseStickeren er uden baggrund, det betyder at du får selve motivet eller teksten skåret ud i en ensfarvet folie hvor det overskydende folie fjernes og efterlader et flot motiv eller sticker.Monterings vejled..
80.00kr.
Ex moms:64.00kr.
Viser 1 til 12 af 35 (3 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.