Menu
Din kurv

Stickers/klistermærker


Rovfugle silhuet klistermærke til vinduer eller andet.Med en rovfugle silhuet undgår du at småfuglene flyver imod vinduerne. For bedst effekt påklæbes silhuetterne ydersiden af ruden ca. midt på, så de ikke sidder i skygge af tagudhæng eller lignende.Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, vejrfa..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Affaldssorterings klistermærke
Populær
Har du brug for at få styr på affaldet? Så er løsningen lige her!Her kan du vælge den eller de stickers der passer på dit behov for affaldssortering, så alle i familien kan finde ud af at få sorteret affaldet korrekt.Har du et ønske som..
15.00kr.
Ex moms:12.00kr.
Hele alfabetet som klistermærkerHar du et barn, som skal til at lære eller er ved at lære alfabetet, så har vi den perfekte wallsticker til væggen. Bogstaverne bliver leveret på et ark og dermed sættes bogstaverne op på væggen enkeltvis. Når du køber vægdekoration på et ark, kan du sætte dine w..
59.00kr.
Ex moms:47.20kr.
Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, lysægte 5-års folie, dog holder den længere hvis det monteres indendørsDu kan også montere dit klistermærke på bilens lak, hvis du ønsker det.Mål ca. 14*14cmMonterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Endnu en super fin sticker til den store dag. Stickeren leveres med 5 linier, hvoraf navn og dato personliggøres til Jeres store dag.Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er at klistre din smukke tekst op på dit eget skilt.Du vælger selv bredden på din sticker i menuen, så den kommer til at..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Design dit eget klistermærkeHer har du en unik mulighed for at designe din egen klistermærke. Du har en lang række forskellige skrifttyper at vælge imellem og du kan se hvordan hver enkelt skrifttype ser ud inden du bestiller.Du bestiller nemt ved at du blot skriver din tekst, vælger skrifttype, far..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Dream big little oneSød tekst med en masse skønne stjerner, lige til at montere på en væg eller måske et spejl. Stickeren leveres med en masse løse stjerner, så du selv kan bestemme hvordan de skal sidde, og derved får du et helt unikt ..
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Utrolig sød sticker til jeres bryllup. Overrask din kommende mand med denne søde tekst der er nem at sætte på et skilt som jeres børn kan holde. Der er garanti for fugtige øjenkroge hos din mand Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Den fedeste sticker til madkassen, døren, vinduet eller, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Højden er max 10cm, bredden afhænger af forbogstavet. Et I er f.eks. en del smallere end et W. Kan tørres over med en fugtig klud&..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Fed FORTNITE sticker i lige den størrelse og farve du ønsker. Kan monteres på alle glatte flader endda så som vægge, vinduer, biler mv. Vi anbefaler at du benytter dig af vores monteringsvejledning og en monteringsskraber for at opnå det bedste resultat.Monterings vejledning er tilgængelig..
85.00kr.
Ex moms:68.00kr.
Elsker du dyr, så vil du med garanti også elske disse heartbeat stickers som fås med alverdens dyr. Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, lysægte 5-års folie, dog holder den længere hvis det monteres indendørsMotivet måler 20 cm ..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Super fin sticker  med den sødeste tekst.Vælg selv ønsket farve på stickeren samt størrelse Stickeren er uden baggrund, det betyder at du får selve motivet eller teksten skåret ud i en ensfarvet folie hvor det overskydende folie fjer..
80.00kr.
Ex moms:64.00kr.
Gør andre billister opmærksomme på at du har din hund med dig i bilen med denne søde sticker.Klistermærket måler 20*20 cmHusk at bestille vejledningen, så du ved hvordan dine stickers skal monteres..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Fed wallsticker med med Batman. Vælg størrelsen samt farven på wallstickeren så den passer ind hjemme hos Jer. Wallstickeren leveres uden baggrund.For det bedste resultat anbefaler vi vores vejledning samt montageskraberMonterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Mange med et usynligt handicap oplever mistroiske blikke, når de forlader deres bil på en handicapparkeringsplads. Derfor har vi  designet et skilt, du kan sætte på din bil. Skiltene kan også bruges i andre sammenhænge til at forklare et usynligt handicap.Stickeren måler 15*15 cmMonterings vejlednin..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Intet bryllup uden dekoration af brudeparrets bil. Vi har lavet denne søde sticker som du kan få lavet i lige den farve og størrelse du ønsker.Monterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
45.00kr.
Ex moms:36.00kr.
Fine små bogstaver til at sætte på f.eks. lego klodser med en højde på bare 1,2 cm. Du får et sæt med store og små bogstaver fra a-å og tallene 0-9Monterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
30.00kr.
Ex moms:24.00kr.
Har du brug for at få styr på legetøjet ? Så er løsningen lige her!Du kan designe stickers til kasserne med legetøjet så de passer lige til dit behov, så alle i familien kan finde det de mangler eller blot holde styr på legetøjetHver sticker måler 10*10 cm og er indkranset i en enkel ramme med runde..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Så skøn wallsticker/klistermærke med teksten Love you to the moon and back. Vælg selv farve og størrelse på stickerenMonterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
85.00kr.
Ex moms:68.00kr.
Forny eller opfrisk en væg eller et helt værelse med luftballoner i din ynglings farve.Vælg selv størrelsen og farven på luftballonerne i menuen. Tip: Mix forskellige farver og størrelser og få et anderledes og frisk udtryk. Når du vælger en diameter på dine luftballoner, vil der stå ..
40.00kr.
Ex moms:32.00kr.
Viser 1 til 20 af 38 (2 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.