Menu
Din kurv

Stickers / klistermærker

Bestil og download vores step-by-step vejledning, så du ved hvordan du nemt montere dine wallstickersEfter bestilling vil din vejledning være tilgængelig når din ordre har status som afsendt..
5.00kr.
Ex moms:4.00kr.
Rovfugle silhuet klistermærke til vinduer eller andet.Med en rovfugle silhuet undgår du at småfuglene flyver imod vinduerne. For bedst effekt påklæbes silhuetterne ydersiden af ruden ca. midt på, så de ikke sidder i skygge af tagudhæng eller lignende.Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, vejrfa..
30.00kr. 35.00kr.
Ex moms:24.00kr.
Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, lysægte 5-års folie, dog holder den længere hvis det monteres indendørsDu kan også montere dit klistermærke på bilens lak, hvis du ønsker det.Mål ca. 14*14cmHusk at bestille vejledningen, så du ved hvordan dine stickers skal monteres..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Selvklæbende klistermærke til firmabilen. Klistermærket er uden baggrundHusk at der skal bruges to stk. pr bilHusk at bestille vejledningen, så du ved hvordan dine stickers skal monteresKlistermærket laves i en ensfarvet, vejrfast og lysægte folie...
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Her har du en unik mulighed for at designe din egen wallsticker. Du uploader et billede af din ønskede wallsticker, vælger størrelse og farve. Det er også muligt at vælge tekst i stedet for at uploade et billede, på den måde kan du gøre din wallsticker helt unik. Husk at bestille vejledningen, ..
62.50kr.
Ex moms:50.00kr.
Utrolig sød sticker til jeres bryllup. Overrask din kommende mand med denne søde tekst der er nem at sætte på et skilt som jeres børn kan holde. Der er garanti for fugtige øjenkroge hos din mand Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er at klistre din smukke tekst op på dit eget skilt.D..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Klistermærke med firmanavn til montering på varebil, skilte, facade eller andre steder.Bestem selv skrifttype, farve og størrelse.Selvklæbende klistermærke til firmabilen. Klistermærket er uden baggrundHusk at bestille vejledningen, så du ved hvordan dine stickers skal monteresKlistermærket lav..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Den fedeste sticker til madkassen, døren, vinduet eller, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Højden er max 10cm, bredden afhænger af forbogstavet. Et I er f.eks. en del smallere end et W.   Husk at bestille vejledningen, så du ved hvordan dine stickers skal monter..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Elsker du dyr, så vil du med garanti også elske disse heartbeat stickers som fås med alverdens dyr. Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, lysægte 5-års folie, dog holder den længere hvis det monteres indendørsMotivet måler 20 cm i længden og ca 11 cm i højden dog med undtagelser da nogle motive..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Gør andre billister opmærksomme på at du har din hund med dig i bilen med denne søde sticker.Klistermærket måler 20*20 cmHusk at bestille vejledningen, så du ved hvordan dine stickers skal monteres..
20.00kr.
Ex moms:16.00kr.
Fine små bogstaver til at sætte på f.eks. lego klodser med en højde på bare 1,2 cm. Du får et sæt med store og små bogstaver fra a-å og tallene 0-9..
30.00kr.
Ex moms:24.00kr.
Fleksibel montage skraber. Reducerer risikoen for luftbobler og ridser.Et godt redskab når du skal montere dine stickers. Montage skraberen kan bruges igen og igen.Måler 7*10cm..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Viser 1 til 12 af 19 (2 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.
testapprove