Menu
Din kurv

Navn i Minecraft skrift

Navn i Minecraft skrift

FÅ DIT NAVN I ÆGTE MINECRAFT SKRIFT

Med dette Minecraft Navne Strygemærke kan du nu få dit eget navn i Minecraft skrift på dit yndlingstøj. Strygemærket har en højde på 4 cm og en bredde på op til 25 cm, så du kan tilpasse det præcis, som du ønsker det. Det vil være den perfekte måde at vise din kærlighed til spillet og vise, hvem du er.

NEMT AT MONTERE OG LANG HOLDBARHED

Vores Minecraft Navne Strygemærke er lavet i en ØKOTEX-folie, som er beregnet til tekstil. Det betyder, at det er super nemt at montere på tøjet med et strygejern eller varmepresse. Og det bedste af det hele er, at det holder vask efter vask, helt op til 80 grader! Så du kan have det på dit yndlingstøj, uanset hvor du skal hen. Med denne fantastiske holdbarhed vil du have glæde af dit strygemærke i lang tid fremover.

FLEKSIBELT DESIGN OG MATERIALE

Vores Minecraft Navne Strygemærke kan laves i alverdens farver. Du kan vælge din yndlingsfarve, du ønsker, og skabe dit helt eget, personlige design. Det er lavet i et super blødt materiale, som gør det behageligt at have på, uanset hvor du skal hen. Det er perfekt til både t-shirts, hoodies og andre beklædningsgenstande i bomuld, polyester eller et mix af disse materialer. Uanset hvad, vil det helt sikkert give dig den stil, du ønsker.

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Navn i Minecraft skrift
  • : Kan afsendes i dag
Salgsmængde: 475
Visninger: 15831
30.00kr.
Ex moms: 24.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger