Menu
Din kurv

Konfirmation

Skab festlighed og sjov med dansegulvsreglerEr du på udkig efter et unikt indslag til din festlige aften? Så er dansegulvsregler det perfekte valg! Denne sjove og underholdende sticker vil sætte gang i dansegulvet og skabe en festlig atmosfære, hvor alle kan være me..
132.00kr. 165.00kr.
Ex moms:105.60kr.
Smukt og simpelt konfirmationsskiltHvis du skal holde konfirmation og gerne vil byde dine gæster velkommen med et flot skilt, så har vi det perfekte til dig her. Vi tilbyder et rigtig fint skilt, hvor du selv kan vælge navnet, datoen og farven, så det passer til din store..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Gør din konfirmation unik med en personlig stickerDin konfirmation er en særlig dag i dit liv, og du ønsker, at alt skal være perfekt. Med vores personlige sticker kan du nu tilføje et unikt og personligt præg på din konfirmation. Vores stickers er ti..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Tilføj et personligt touch til konfirmationen med vores stickersGiv din konfirmation et personligt touch med vores skræddersyede stickers. Vælg mellem mange farver og tilpas størrelsen, så den passer perfekt til dit behov. Det bedste er, at vores stickers er desig..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Imponer dine gæster med en flot velkomststickerGør din konfirmation til en mindeværdig begivenhed med en flot velkomststicker. Vores stickers er tilgængelige i et væld af flotte farver, og du kan selv vælge størrelse og farve i vores menu. Tilpas stick..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Flot skilt til konfirmationenSkal I holde konfirmation og ønsker I at byde jeres gæster velkommen med et flot skilt, har vi her et rigtig fint et til den store dag. Du bestemmer selv navn, dato og farve, så det eneste du skal er at klistre din smukke tekst op på..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Stofflag med valgfri tekstOplagt til dåb, konfirmation eller bryllup. Laves med ønsket tekst som f.eks. navn og dato. Flaget er i bomuld og måler 22x15 cm - træpinden med top er 45 cm.Stofflag med valgfri tekst er et fantastisk og personligt element, der kan tilf&osl..
36.00kr. 45.00kr.
Ex moms:28.80kr.
Vejvisningsskilt klistermærker i din egen stilFå personlige vejvisningsskilte med vores uninne klistermærker. Disse klistermærker er vejrbestandige og fås i en række farver, der passer til din stil. Du kan også vælge pilretningen, skrifttype og bre..
36.00kr. 45.00kr.
Ex moms:28.80kr.
Viser 1 til 8 af 8 (1 side(r))