Menu
Din kurv

Ritrama

Banker dit hjerte for en hest, and eller måske en bjørn, så kan du nu få dette skønne heartbeat motiv på dit tøj. Vælg hvilket dyr du ønsker og hvilken farve i menuen til højre.Vælg selv farve i menuen til højre.Produkt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
 Selvklæbende glimmer folie  Selvklæbende glimmer folie
Bestillingsvare 2-5 dage
Selvklæbende glimmer folie fra Ritrama er en højkvalitets støbt folie med en højglans overflade og flotte metalliske flager for en fantastisk glimmer effekt. Fås i 15 strålende farver, velegnet til flade, buede og bølgede overflader. Dekorer køkkenlåger, møbler, vægge ja det er faktisk kun fantasien..
90.00kr.
Ex moms:72.00kr.
Rovfugle silhuet klistermærke til vinduer eller andet.Med en rovfugle silhuet undgår du at småfuglene flyver imod vinduerne. For bedst effekt påklæbes silhuetterne ydersiden af ruden ca. midt på, så de ikke sidder i skygge af tagudhæng eller lignende.Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, vejrfa..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Fin sticker med åbningstider til din butik / café eller hvor du end har brug for at vise dine åbningstider. Vælg selv farve og størrelsen på din åbningstid sticker, samt dine åbningstider. Du vil modtage et udkast inden vi sender din ordre.Stickeren leveres uden baggrund.Din sticker leveres som..
85.00kr.
Ex moms:68.00kr.
Åbningstider blomster (sticker)
Nyhed-15 %
Fin sticker med åbningstider til din blomsterbutik, tøjbutik eller hvor du end har brug for at vise dine åbningstider.  Vælg selv farve og størrelsen på din åbningstid sticker, samt dine åbningstider. Du vil modtage et udkast inden vi sender di..
72.25kr. 85.00kr.
Ex moms:57.80kr.
Fin sticker med åbningstider til din hundeklippersalon, dyrelæge eller hvor du end har brug for at vise dine åbningstider. Vælg selv farve og størrelsen på din åbningstid sticker, samt dine åbningstider. Du vil modtage et udkast inden vi sender din ordre.Stickeren leveres uden baggrund.Din stic..
85.00kr.
Ex moms:68.00kr.
Fin sticker med åbningstider til din frisørsalon.Vælg selv farve og størrelsen på din åbningstid sticker, samt dine åbningstider. Du vil modtage et udkast inden vi sender din ordre.Stickeren leveres uden baggrund.Din sticker leveres som vist på billedet, dog med dine åbningstider og valgfrie tekstVi..
85.00kr.
Ex moms:68.00kr.
Affaldssorterings klistermærke
Populær
Har du brug for at få styr på affaldet? Så er løsningen lige her!Her kan du vælge den eller de stickers der passer på dit behov for affaldssortering, så alle i familien kan finde ud af at få sorteret affaldet korrekt.Har du et ønske som..
15.00kr.
Ex moms:12.00kr.
Hele alfabetet som klistermærkerHar du et barn, som skal til at lære eller er ved at lære alfabetet, så har vi den perfekte wallsticker til væggen. Bogstaverne bliver leveret på et ark og dermed sættes bogstaverne op på væggen enkeltvis. Når du køber vægdekoration på et ark, kan du sætte dine w..
59.00kr.
Ex moms:47.20kr.
Folie-klistermærket skæres i en ensfarvet, lysægte 5-års folie, dog holder den længere hvis det monteres indendørsDu kan også montere dit klistermærke på bilens lak, hvis du ønsker det.Mål ca. 14*14cmMonterings vejledning er tilgængelig efter bestilling..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Endnu en super fin sticker til den store dag. Stickeren leveres med 5 linier, hvoraf navn og dato personliggøres til Jeres store dag.Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er at klistre din smukke tekst op på dit eget skilt.Du vælger selv bredden på din..
100.00kr. 120.00kr.
Ex moms:80.00kr.
Selvklæbende klistermærke til firmabilen. Klistermærket er uden baggrundVi leverer altid et sæt bestående at to CVR stickers da dette er et lovkrav.Lovgivning fra SKAT: Fra og med 1. januar 2013 skal alle biler med gule plader være forsynet med virksomhedens navn eller logo samt CVR-nummer på begge ..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Design dit eget klistermærkeHer har du en unik mulighed for at designe din egen klistermærke. Du har en lang række forskellige skrifttyper at vælge imellem og du kan se hvordan hver enkelt skrifttype ser ud inden du bestiller.Du bestiller nemt ved at du blot skriver din tekst, vælger skrifttype, far..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Lav din egen sticker med dit eget logoLav din egen sticker med dit eget logo. Stickeren kan monteres på alle rene og glatte overflader som f.eks. biler, vinduer, skilte mv. Vi anbefaler at du benytter dig af vores monteringsskraber for at opnå det bedste resultat.Når du har bestilt udarbejder vi et ..
50.00kr.
Ex moms:40.00kr.
Dream big little oneSød tekst med en masse skønne stjerner, lige til at montere på en væg eller måske et spejl. Stickeren leveres med en masse løse stjerner, så du selv kan bestemme hvordan de skal sidde, og derved får du et helt unikt ..
95.00kr.
Ex moms:76.00kr.
Byd dine kunder velkommen med denne fine sticker, hvor du selv vælger teksten. Vælg selv farve og størrelsen på din sticker, samt dine åbningstider. Du vil modtage et udkast inden vi sender din ordre.Stickeren leveres uden baggrund.Din sticker leveres som vist på billedet, dog med din egen teks..
65.00kr.
Ex moms:52.00kr.
Gør dine besøgende opmærksom på at de kan følge din butik på facebook med denne enkle sticker der nemt kan monteres på din dør, vindue eller hvor det passer dig bedst at den sidder. Kombiner Facebook stickeren med en åbningstid sticker for at få et komplet udtryk til din butik. Vælg selv farve,..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Utrolig sød sticker til jeres bryllup. Overrask din kommende mand med denne søde tekst der er nem at sætte på et skilt som jeres børn kan holde. Der er garanti for fugtige øjenkroge hos din mand Du bestemmer selv farve, så det eneste du skal er ..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Fin sticker med firmanavn, telefonnummer og plads til et lille sloganVælg selv farve og størrelsen på din åbningstid sticker, samt dine tekster. Du vil modtage et udkast inden vi sender din ordre.Stickeren leveres uden baggrund.Din sticker leveres som vist på billedet, dog med dine teksterVi anbefal..
129.00kr.
Ex moms:103.20kr.
Den fedeste sticker til madkassen, døren, vinduet eller, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Højden er max 10cm, bredden afhænger af forbogstavet. Et I er f.eks. en del smallere end et W. Kan tørres over med en fugtig klud&..
25.00kr.
Ex moms:20.00kr.
Viser 1 til 20 af 59 (3 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.