Menu
Din kurv

Siser

Står du og skal giftes, så se lige her. Tag "røven" på din kommende mand eller kone for den sags skyld og få en sjov tekst på hans/hendes boksershorts/trusser. Du bestemmer selv teksten, farve på teksten og skrifttype.Motivet vil være max måle 25*20cm og vil derfor passe på de fleste mande rumper.Du..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Først var i kærester, så blev i forlovet og nu er du hans kone. Sødt strygemærke lige til at stryge på din ynglings t-shirt.Strygemærket måler 20*20 cmProdukt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan monteres på bomuld, polyester og bomuld/polyester b..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Dette strygemærke er til Jer der lige er blevet gift. Eller køb det som gave til brudeparret.Du får et strygemærke med teksten "i woke up like this # married". Skal du bruge flere skal du blot lægge det antal du skal bruge i kurven...
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Super fint strygemærke i en valgfri farve som virkelig sætter prikken over i'et til den store dag. Vælg selv den ønskede tekst så du får præcis det du ønskerMax 25 cm i længden. Teksten laves på en linieProdukt information:- Oeko-tex mærket og PVC fri. - Strygestoffet har en mat overflade. - Det kan..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Nu kan du også få fine klippelinier til strømperne, så der ingen tvivl er når der skal klippes det yderste af brudgommens strømper.Du får 4 klippelinier i den farve du måtte ønske, du vælger blot farven i farvemenuen.Husk at bestille monteringsvejledningen, som du finder nederst på siden.Produkt inf..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Enkelt og sødt strygemærke der f.eks. kan monteres på din kommende mands boksershorts. Du skal blot oplyse dit navn og vælge ønsket skrifttype samt farve på dit strygemærke.Strygemærket vil måle ca 10*10cm og vil derfor passe på de fleste mande rumper.Du vil altid modtage et udkast inden vi lav..
30.00kr.
Ex moms:24.00kr.
I tvivl om din kommende mand kan huske tidspunktet i skal mødes i kirken, så hjælp ham med dette strygemærke du kan montere på hans strømper, så han ikke glemmer tidspunktet.Du får et sæt (tekst og ur) i den farve du måtte ønske, du vælger blot farven i farvemenuen.Husk at bestille monteringsvejledn..
35.00kr.
Ex moms:28.00kr.
Super praktiske strygemærker til tøj. Du kan selv vælge størrelser og farve så du får personlige mærker. Størrelsesmærkerne er super nemme at montere blot du har et strygejern og en hård overflade som f.eks. en træskærebrædt. De holder vask efter vask uden at blive stive. Vinylen er super tynd, så s..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Størrelsesmærker med motiv og enkeltstørrelser til strækstof
Populær
Super praktiske strygemærker til tøj. Du kan selv vælge størrelser, farve samt tekst, så du får personlige mærker. Disse mærker er lavet i en særlig strækbar vinyl som er udviklet til strækstof.  Størrelsesmærkerne er super nemme at montere blot du har et strygejern og en hård overflade som f.eks. e..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
 Design selv strygemærke - max 25*20cm Design selv strygemærke - max 25*20cm
Populær
Har du et ensfarvet motiv, logo eller tekst, kan du uploade det og få lavet det som et flot ensfarvet strygemærke til dit tøj som du selv kan montere. Du bestemmer selv størrelsen, dog max 25*20cm.Læs videre nedenfor, for hjælp til bestilling.Sådan bestiller du:Vælg farve på motivet(dette er fa..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Har du et ensfarvet motiv, logo eller tekst, kan du uploade det og få lavet det som et flot ensfarvet strygemærke til dit tøj som du selv kan montere. Du bestemmer selv størrelsen, dog max 25*20cm.Læs videre nedenfor, for hjælp til bestilling.Sådan bestiller du:Vælg farve på motivetUpload en fil (va..
60.00kr.
Ex moms:48.00kr.
Har du et ensfarvet motiv, logo eller tekst, kan du uploade det og få lavet det som et flot ensfarvet ekstra stort strygemærke til dit tøj som du selv kan montere. Læs videre nedenfor, for hjælp til bestilling.Sådan bestiller du:Vælg farve på motivetUpload en fil (valgfrit) Du kan også spr..
120.00kr.
Ex moms:96.00kr.
Viser 1 til 12 af 86 (8 side(r))
Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.