Menu
Din kurv

Design selv XL strygemærke

 Design selv XL strygemærke

Har du et ensfarvet motiv eller tekst, kan du uploade det og få lavet det som et flot ensfarvet strygemærke til dit tøj som du selv kan montere. Du bestemmer selv størrelsen, dog max 25*20cm.
Læs videre nedenfor, for hjælp til bestilling.

Sådan bestiller du:

 1. Vælg farve på motivet
  (dette er farven hele motivet bliver)
   
 2. Upload en fil 
  Klik på det gule INFO for at se hvilke billeder du kan uploade og hvilke krav der er til dit billede

   
 3. Vælg en størrelse 
  I feltet ønskede mål skriver du det ønskede mål på dit strygemærke. Målet er på det enkelte strygemærke i tilfælde af at der er skal være flere af samme slags på arket. 

   
 4. vælg evt. skrifttype. 
  Dette punkt er derfor valgfrit. Du kan se de forskellige skrifttyper ved at skrive en tekst i tekstfeltet og vælge en skrifttype, så vil din tekst automatisk skifte til den valgte skrifttype 
   
 5. Har du et klarhjort billede ? Måske lever dit billede ikke helt op til vores krav, men det betyder ikke du ikke kan få lavet et strygemærke, du skal blot vælge at du ønsker hjælp til klargøring. I tvivl om dit billede lever op til vores krav ? Klik på det gule INFO ud for upload.

OBS: angives der ikke ønskede mål på strygemærket, laver vi et dit strygemærke i en størrelse som vi vurderer er bedst 

Du vil altid modtage et udkast inden vi laver din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat.

OBS: Tekst kan som min. være 6-10mm højt. Der er ingen max størrelse så længe det er indenfor arkets rammer 

Se venligst billederne nedenfor for at få en ide om hvilke type billeder der egner sig til strygestof. Billeder med fine linier og mange detaljer egner sig til at blive skåret ud i vinyl. Dette skyldes at motivet skæres ud i vinylen og overskydende fjernes pr håndkraft. Og selvom vores plotter er rigtig god, er der alligevel grænser for hvor fine detaljer og tynde streger der kan laves. Og igen så er der stor forskel på om det endelige resultat skal være 20 cm eller 5cm. Jo større jo mere kan lade sig gøre. Men tag endelig kontakt til os hvis du er i tvivl

I tvivl eller har du har brug for hjælp ? Så send gerne en mail på [email protected]

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design selv XL strygemærke
 • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-2 dage
120.00kr.
Ex moms: 96.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.