Menu
Din kurv

Design dit eget klistermærke / wallsticker

Design dit eget klistermærke / wallsticker

Design dit eget klistermærke

Her har du en unik mulighed for at designe din egen klistermærke. Du har en lang række forskellige skrifttyper at vælge imellem og du kan se hvordan hver enkelt skrifttype ser ud inden du bestiller.

Stickeren er uden baggrund, det betyder at du får selve motivet eller teksten skåret ud i en ensfarvet folie hvor det overskydende folie fjernes og efterlader et flot motiv eller sticker.

Sådan bestiller du:

  • Start med at vælge farven din sticker skal have. Farven er gældende for hele din sticker og der er ingen baggrund på din sticker. 
  • Du kan selv vælge om din sticker skal indeholde tekst, skal den det, skriver du teksten men du kan også springe det over. 
  • Skrfttype er kun nødvendig at vælge hvis du har skrevet en tekst i feltet ovenover.
  • Du kan også vælge at uploade dit eget logo ved at uploade en fil
  • Du skal vælge en max bredde og max højde på din sticker. Har du uploadet et billede eller skrevet en tekst, skal vi nok få det til at passe så det ikke bliver strukket. 
  • Skal stickeren spejlvendes ? Hvis du f.eks. skal montere din sticker på indersiden af en rude som folk udefra skal kunne læse, kan du vælge at få den spejlvendt.


Valg af størrelse

Det smarteste er at måle det sted du ønsker at placere stickeren, mål hvor meget den maximalt må fylde. Når du har opsat stickeren her på siden, skal du tage stilling til om stickeren er lige så høj som den er bred, eller om den eksempelvis er dobbelt så bred som den er høj. Du betaler vi de mål du vælger og vi ændrer ikke på din opsætning.
Eksempel: Hvis du designer en meget bred sticker der ikke er særligt høj og vælger 30x30cm, vil det færdige resultat måske kun være 30x10 cm.
 

OBS: De nye glimmer folier er kun 30cm bredde, derfor kan du kun vælge disse til sticker der har en højde på max 30 cm. Bemærk ligeledes at glimmerfolien kun har én side med glimmer, den anden side er ensfarvet. 


Montering
Din sticker kan monteres på alle rene og glatte overflader. Folien er blank og i en utrolig holdbar kvalitet. Kan monteres både inde og ude. 

Monterings vejledning er tilgængelig efter bestilling under downloads som du finder under min konto

 

 

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design dit eget klistermærke / wallsticker
  • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-4 dage
  • Mærke: Ritrama
25.00kr.
Ex moms: 20.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.