Menu
Din kurv

Design dit eget klistermærke / wallsticker

Design dit eget klistermærke / wallsticker

Design dit eget klistermærke

Her har du en unik mulighed for at designe din egen klistermærke. Du har en lang række forskellige skrifttyper at vælge imellem og du kan se hvordan hver enkelt skrifttype ser ud inden du bestiller.

Du bestiller nemt ved at du blot skriver din tekst, vælger skrifttype, farve og størrelsen på din sticker og lægger i kurven.

Stickeren er uden baggrund, det betyder at du får selve motivet eller teksten skåret ud i en ensfarvet folie hvor det overskydende folie fjernes og efterlader et flot motiv eller sticker.

Valg af størrelse

Det smarteste er at måle det sted du ønsker at placere stickeren, mål hvor meget den maximalt må fylde. Når du har opsat stickeren her på siden, skal du tage stilling til om stickeren er lige så høj som den er bred, eller om den eksempelvis er dobbelt så bred som den er høj. Du betaler vi de mål du vælger og vi ændrer ikke på din opsætning.
Eksempel: Hvis du designer en meget bred sticker der ikke er særligt høj og vælge 30x30cm, vil det færdige resultat måske kun være 30x10 cm.


Montering
Din sticker kan monteres på alle rene og glatte overflader. Folien er blank og i en utrolig holdbar kvalitet. Kan monteres både inde og ude. 

Monterings vejledning er tilgængelig efter bestilling

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design dit eget klistermærke / wallsticker
25.00kr.
Ex moms: 20.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.