Menu
Din kurv

Design selv strygemærke TIL STRÆKSTOF - max 25*20cm

 Design selv strygemærke TIL STRÆKSTOF - max 25*20cm

Design selv dit eget strygemærke til strækstof

Har du et ensfarvet motiv (billede) kan du uploade det og få lavet det som et flot ensfarvet strygemærke til dit tøj som du selv kan montere. Du bestemmer selv størrelsen, dog max 25*20cm.
Læs videre nedenfor, for hjælp til bestilling.

Sådan bestiller du: 
Punkter med * skal udfyldes

 1. Vælg farve på motivet
  (dette er farven hele motivet bliver)
   
 2. Upload en fil 
  Klik på det gule INFO for at se hvilke billeder du kan uploade og hvilke krav der er til dit billede

   
 3. Vælg en størrelse 
  I feltet ønskede mål skriver du det ønskede mål på dit strygemærke f.eks "jeg ønsker det skal være 5cm højt" eller "jeg ønsker det skal være 13*10cm" osv . Målet er på det enkelte strygemærke i tilfælde af at der er skal være flere af samme slags på arket. 
 4. Har du et klarhjort billede ? 
  Måske lever dit billede ikke helt op til vores krav, men det betyder ikke du ikke kan få lavet et strygemærke, du skal blot vælge at du ønsker hjælp til klargøring. I tvivl om dit billede lever op til vores krav ? Klik på det gule INFO ud for upload.

 

OBS: angives der ikke ønskede mål på strygemærket, laver vi et dit strygemærke i en størrelse som vi vurderer er bedst 
Da easy weed stretch kræver et nøjagtigt pres samt korrekt temperatur, anbefaler vi at denne folie monteres med varmepresse.

Du vil altid modtage et udkast inden vi laver din bestilling, så du kender størrelse og antal. Layoutet svarer til det endelige resultat.

OBS: Tekst kan som min. være 6-10mm højt. Der er ingen max størrelse så længe det er indenfor arkets rammer som er 25*20cm
Se venligst billederne nedenfor for at få en ide om hvilke type billeder der egner sig til strygestof. Billeder med fine linier og mange detaljer egner sig til at blive skåret ud i vinyl. Dette skyldes at motivet skæres ud i vinylen og overskydende fjernes pr håndkraft. Og selvom vores plotter er rigtig god, er der alligevel grænser for hvor fine detaljer og tynde streger der kan laves. Og igen så er der stor forskel på om det endelige resultat skal være 20 cm eller 5cm. Jo større jo mere kan lade sig gøre. Men tag endelig kontakt til os hvis du er i tvivl

I tvivl eller har du har brug for hjælp ? Så send gerne en mail på [email protected]

 

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Design selv strygemærke TIL STRÆKSTOF - max 25*20cm
 • Lagerstatus: Kan afsendes om 1-4 dage
60.00kr.
Ex moms: 48.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores side og din shoppingoplevelse.