Menu
Din kurv

Skilt til barnedåb - klistermærke

Skilt til barnedåb - klistermærke

Flot skilt til jeres barnedåb - Personliggjort og unikt velkomstskilt

Leder I efter en unik måde at byde jeres gæster velkommen til jeres barnedåb? Så er vores flotte personliggjorte skilt lige noget for jer! Med vores vinyl sticker, kan I designe jeres eget velkomstskilt og gøre jeres barnedåb endnu mere speciel og mindeværdig. Her er tre gode grunde til, hvorfor I bør vælge vores flotte skilt:

Tilføj et personligt touch til jeres barnedåb

Med vores vinyl sticker kan I personliggøre jeres velkomstskilt med jeres barns navn og dato for barnedåben. Det er en unik måde at vise jeres gæster, at I sætter pris på deres deltagelse og samtidig skabe et minde for livet. Vores skilte er tilgængelige i forskellige farver, så I kan vælge den farve, der passer bedst til jeres tema og stil.

Fleksibilitet i størrelsen og designet

Vi forstår, at alle ønsker forskellige størrelser og design på deres velkomstskilt, derfor giver vi jer mulighed for at tilpasse størrelsen på vinyl stickeren, så den passer perfekt til jeres skilt. Hvis I har specifikke ønsker til størrelse og design, er I mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan skræddersy en løsning til jer.

Enkel installation med en flot effekt

Installationen af vinyl stickeren er enkel og hurtig. I skal blot klistre vinyl stickeren på jeres eget skilt og placere det, hvor I ønsker det. For at skabe en flot effekt, kan I bruge en plexiglas plade som baggrund og male på bagsiden af plexiglas pladen. På den måde opnår I en flot og stilfuld effekt på jeres velkomstskilt.

Skriv en anmeldelse

Du bedes logge ind eller Registrer for at skrive en anmeldelse
Skilt til barnedåb - klistermærke
  • : Kan afsendes om 1-2 dage
Salgsmængde: 156
Visninger: 5211
120.00kr.
Ex moms: 96.00kr.

Tilgængelighedsindstillinger